Tavane false pentru modernizari ieftine în 2018

0
1439

Sigur anul viitor tot mai multi romani vor apela la solutia ieftina constand in montarea unor tavane extensibile in locuintele lor, daca vor decide ca a sosit vremea unei modernizari cu mai mare impact vizual.

De ce sa stai saptamani intregi cu muncitorii care sa iti repare tavanele din casa, sa suporti zgomotul, praful, sa platesti o gramada de bani pentru o lucrare care, in final, s-ar putea ca sa nu fie chiar asa cum ti-ai imaginat la inceput, cand poti ca sa rezolvi problema unor plafoane cu imperfectiuni, folosindu-te de niste tavane extensibile care pot ca sa fie montate de catre o echipa specializata in doar cateva ore, reducand disconfortul pricinuit de aceasta modernizare la minim?

Asa o sa faci si o importanta economie de bani, iar transformarea o sa fie vizibila chiar la finele aceleiasi zile in care mesterii au inceput ca sa intinda membrana cu functie de tavan fals.

Plafoanele extensibile se pot monta in orice camera: hol, baie, bucatarie, camera de zi, dormitor, fara niciun fel de contraindicatii.

Asa se poate scapa de condens, deoarece plafonul fals are o compozitie speciala si nici nu este agresiv din punct de vedere vizual, de multe ori cei ce il privesc nici macar nu isi dau seama ca tavanul respectiv nu este altceva decat o folie speciala intinsa foarte aproape de plafonul real pe care il camufleaza perfect.

Chiar daca incaperea in care va fi asezat nu are o forma patrata sau dreptunghiulara, nu este nicio problema, echipa de montaj va taia folia in functie de configuratia particulara a plafonului respectiv.

Tavanul fals mat are un aspect total natural, fiind excluse orice tip de luciri deranjante specifice plasticului.

Poate sa fie aleasa si o folie translucida care sa tina loc de tavan real, inclusiv sa fie ales un produs ce poate sa fie iluminat din spate, pentru niste efecte speciale de design interior.

Aceia ce isi doresc un tavan cu print digital, personalizat, pot sa se bucure de acest lucru, deoarece materialul din care este confectionata folia se preteaza inclusiv la aceasta prelucrare moderna.


Cum se monteaza un plafon fals extensibil?

Pur si simplu se intinde foarte bine, la tensiunea dorita, asemeni unei panze, iar la capete va fi prins cu ajutorul unor profile speciale, discrete, care nu vor deranja vizual absolut deloc.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here