Trotineta, noua revelatie in materie de transport

0
1141
trotineta

Mijlocul de transport care ți-a schimbat viața

Recent, într-una din acele banale dimineți de vară în care erai blocat în traficul din București în drumul către muncă, ai avut o revelație. Ți-ai dat seama că nu mai vrei să faci parte din acei oameni care duc o viață plictisitoare și că ai nevoie de o schimbare în viața ta. Primul gând a fost job-ul. Niciodată nu ai putut afirma că îți place să lucrezi pentru multinaționala care te-a angajat direct de pe băncile facultății, însă când te uiți la final de lună în cont, parcă merită sacrificiul, cel puțin pentru încă o perioadă de timp.

Și cum stăteai așa la semafor, blocat pe loc pentru a treia culoare verde la rând, ți-a venit ideea genială, care ți-a schimbat stilul de viață de atunci: să schimbi modul în care te deplasezi spre muncă. Cel puțin în zilele cu soare, când este păcat să fii blocat în cutia de conserve pe patru roți. Așa că primul lucru pe care l-ai făcut când ai ajuns acasă a fost să intri pe net și să te uiți după modalități în care poți face naveta către muncă.

De bicicletă știai de la început, însă cum nu dispui de suficient de mult spațiu de depozitare, acea variantă a picat din start. Design-ul unei biciclete pliabile nu prea îți place și chiar dacă nu este la fel de incomod de ținut în casă precum un model standard, nici ea nu îți surâdea. Deodată, ți-a sărit în ochi o trotineta electrica. Aceasta părea foarte comod de cărat și arăta bine ca aspect, motiv pentru care ai comandat-o.

Nu poți descrie cât de mult s-a schimbat viața ta de atunci: în fiecare dimineața când este frumos afară, îți pui costumul pe tine, îți iei trotineta și pleci spre birou. Și absolut în fiecare zi ajungi acolo cu zâmbetul pe buze. Ți-ai făcut un traseu așa de amuzant, unde ai în calea ta o pantă destul de abruptă pe care o cobori mereu și care te binedispune indiferent cât de multe probleme sau griji ai de înfruntat la muncă. Mai mult decât atât, fiind electric nu trebuie să îl împingi la deal, acolo folosindu-te de micul motoraș cu care vine dotat.

Cu vântul în păr și sacoul fluturând în aer, precum capa lui Batman, simți că poți face față oricărei provocări. Timpul petrecut în trafic s-a înjumătățit, iar tu ai devenit mult mai productiv și mai activ. Toată lumea a observat lucrul acesta și te laudă pentru schimbarea făcută, dar niciunul dintre colegi nu știe că acest nou tu se datorează unui mic mijloc de transport.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here