Cauți cazare în București? Închirierea unui apartament în regim hotelier, cea mai bună soluție

0
1106
my hotel
my hotel

Găsirea unei cazări în București care să întrunească cele mai bune condiții din toate punctele de vedere, inclusiv în privința prețului, poate fi foarte dificil de realizat. De aceea, în ultimii ani, atât turiștii, cât și oamenii de afaceri, și-au reorientat opțiunile către varianta închirierii de apartamente în regim hotelier, acestea oferind mult mai multe avantaje decât clasicele unități de cazare.

Se pare, așadar, că această alternativă este cu mult mai atrăgătoare pentru cei care au nevoie de cazare pe o perioadă scurtă sau medie în București, comparativ cu pensiunile și hotelurile ale căror condiții sunt limitate și ale căror prețuri sunt mult mai dezavantajoase.

Ce avantaje oferă cazarea într-un apartament de închiriat în regim hotelier?

În primul rând, indiferent de ce zonă a capitalei te interesează, această variantă poate oferi avantajul de a fi mai aproape de punctele în care vrei să ajungi. În special dacă este vorba de zona de nord a Bucureștiului, care este mai aglomerată ca majoritatea celorlalte locuri din oraș.

În plus, apartamentul în regim hotelier îți permite să-l împarți cu mai multe persoane, în cazul în care vii cu prieteni într-o vacanță, de exemplu. Puteți sta cu toții într-un singur loc, într-un apartament cu 2 sau 3 camere, în funcție de câți sunteți, și vă puteți bucura de mai mult confort fără să aveți acel sentiment de înstrăinare și de a nu vă simți ca acasă, pe care îl puteți resimți într-o cazare la hotel.

De asemenea, nici personalul unei cazări clasice nu îți va mai sta pe cap, apartamentele în regim hotelier oferind discreție maximă din toate punctele de vedere, inclusiv cel al locației.

Unde găsești apartamente în regim hotelier pentru zona de nord a Bucureștiului?

Pentru că, așa cum spuneam, tot mai mulți optează pentru o astfel de cazare, există numeroase companii precum My Hotel Apartments care pun la dispoziție apartamente de închiriat în locații ca Grădina Zoologică, Pădurea Băneasa, Aeroportul Internațional Henri Coandă București, Muzeul de Artă Veche Apuseană, Therme, Băneasa Shopping City, parcul de distracții indoors Grand Combo, Lacul Băneasa, Parcul Herăstrău, Ambasada SUA, Ikea București sau Aeroportul Internațional București Băneasa.

My Hotel Apartments oferă, în regim hotelier, apartamente cu 2 sau 3 camere, inclusiv apartamente de lux și apartamente pentru întâlniri de afaceri.

Ce dotări au apartamentele în regim hotelier de la My Hotel Apartments:

  • cadă hidromasaj;
  • aer condiționat;
  • televizoare led cu diagonală de minimum 165 cm;
  • prosoape + lenjerie 5 stele;
  • pastă de dinți, gel de duș, șampon, aparat bărbierit;
  • tacâmuri veselă pentru 6 persoane;
  • mașină de spălat rufe cu uscător;
  • mașină de spălat vase;
  • la cerere se asigură și servicii de călcat și spălat.

De asemenea, My Hotel Apartments îți pune la dispoziție și un serviciu de închiriere mașini și de transfer aeroport, astfel încât să ai o experiență cât mai plăcută în timpul șederii în București, accesând un serviciu complet, de calitate și la un preț avantajos.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here