Tabla fălțuită, o soluție modernă și sigură pentru acoperișul casei tale

0
2210

Dacă trebuie să îți renovezi locuința sau să îți construiești o casă nouă, întotdeauna vei avea nevoie de materiale de cea mai bună calitate pentru a obține ceea ce îți dorești. Așadar, una dintre piesele cele mai importante care desăvârșește, de altfel, creația unui arhitect este, bineînțeles, acoperișul.

De aceea, materia primă pe care o vei alege pentru montarea acestuia este fundamentală și trebuie să fii foarte atent în ceea ce privește procesul de selecție pentru a avea cele mai bune rezultate. Așadar, unul dintre materialele care pot îndeplini cu succes toate condițiile necesare, inclusiv prețul avantajos, este tabla fălțuită.

Ce caracteristici și specificații tehnice are un acoperiș din tablă fălțuită

 • În primul rând, acest material este versatil, putând îmbrăca orice formă de acoperiș;

 • În al doilea rând, tabla fălțuită poate fi potrivită pentru orice tip de arhitectură – atât pentru cei care doresc să adopte un stil modern, cât și pentru cei orientați spre un stil tradițional;

 • O altă caracteristică se referă la faptul că întreținerea sa este facilă;

 • Oferă trei tipuri de garanții și anume: durata medie de exploatare este de 50 de ani, garanția anticoroziune este de 30 de ani, iar garanția pentru menținerea culorii este de 15 ani;

 • Tabla fălțuită este concepută dintr-un material de calitate și anume oțel nordic SSAB cu grosimea de min. 0,60 mm;

 • Este ideal pentru orice tip de lucrări, putând fi utilizat atât pentru reabilitarea unor clădiri vechi, cât și pentru a construi case noi;

 • Rezistă timp îndelungat;

 • Conferă un aspect unic și deosebit care evidențiază particularitățile arhitecturale ale clădirilor, oferindu-le totodată un design unic;

 • Acoperirea este GreenCoat PLX Pro BT, 36µm, iar grundul 10µm în culoarea vopselei;

 • Raza minimă de îndoire este 1,5 x grosimea tablei, iar masa stratului de zinc este de 350g/m²;

 • Temperatură minimă de montare este de -15°C.

Tabla fălțuită de la Roof Art, un produs premium

Cu o experiență în domeniu de aproape 20 ani, compania Roof Art România oferă soluția ideală pentru instalarea acoperișului tău cu pante lungi și anume țigla fălțuită disponibilă în două dimensiuni (675 și 1250) la prețuri avantajoase. De asemenea, acest tip de material poate fi găsit în două culori – gri metalic și maro.

Țigla fălțuită GreenCoat PLX Pro BT este un produs destinat acoperișurilor cu pante lungi care face parte din clasa premium.

Un alt avantaj major pe care îl aduce utilizarea unui astfel de montaj rezidă în maleabilitate, fapt care determină finalizarea oricărei lucrări de tinichigie, indiferent de gradul ei de dificultate.

De altfel, talentul și aptitudinile profesionale ale celor care construiesc case pot fi puse în valoare prin intermediul tehnicii pe care o implică montarea unui acoperiș cu tablă fălțuită.

De asemenea, produsele care aparțin gamei GreenCoat sunt ecologice datorită faptului că o parte considerabilă a materialului tradițional este substituită cu o componentă bio.

Pentru a afla mai multe informații despre avantajele pe care ți le poate oferi montarea unui acoperiș cu țiglă fălțuită, accesează site-ul roofart.ro.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here