Modalitati de a face publicitate offline scolii Dvs de soferi

0
829

Folositi masina scolii la maximum

Masina scoala poate fi utilizata pentru a informa potentialii clienti despre serviciile dumneavoastra, dar multi instructori de conducere nu maximizeaza acest potential. Sa aveti un semn pe plafon este un lucru bun, dar punerea de elemente grafice pe masina este de-a dreptul o idee extraordinara.

Semnul de pe plafon va face public doar numarul sau numele scolii in timp ce se afla pe masina, insa cu grafica pe autovehiculul dumneavoastra puteti face publicitate numelui, numarului, site-ului sau sloganului – ori de cate ori cineva vede vehiculul – indiferent daca sunteti la orele de soferie sau nu.

Daca sunteti unul dintre cei care spun ca doresc sa poata folosi masina si in mod privat, fara a atrage atentia asupra afacerii personale, atunci fie aveti suficienti clienti (ceea ce este bine), fie nu cunoasteti mecanismele publicitatii offline. Daca doriti noi clienti, aveti nevoie de toata expunerea pe care o puteti obtine – motiv pentru care instructorii auto din firmele mari au elemente grafice pe vehicule, arata profesional, atrag atentia, dar cel mai important, fac publicitate afacerii si reamintesc persoanelor pe care le intalnesc sa apeleze la ei daca vor lectii de conducere.

Carti de vizita

Cartile de vizita reprezinta un alt instrument de marketing pe care il puteti utiliza pentru a face publicitate serviciilor dumneavoastra. Acestea trebuie detinute intr-o cantitate ridicata, astfel incat sa le puteti oferi persoanelor, fie cand sunteti intrebat in timp ce acordati cursuri, fie cand socializati cu diferite alte persoane.

Cartea dumneavoastra de vizita ar trebui sa aiba numele scolii, numarul de contact, si cel putin detaliile site-ului dumneavoastra. Alte lucruri pe care le puteti adauga sunt numele dumneavoastra sau sloganul companiei. Nu puneti lucruri ca preturile sau ofertele speciale pe ele (site-ul dumneavoastra poate prezenta aceste oferte), deoarece acestea tind sa se schimbe, si cartile respective ar putea fi pastrate ani de zile inainte de a fi utilizate.

Targuri de joburi pentru tineri

E bine sa frecventati targuri de locuri de munca sau zile de consiliere in cariera la liceele locale unde puteti lasa carti de vizita sau oferi diverse premii constand in lectii de conducere gratuite.

Publicitate in ziare si reviste

Unele firme fac odorizante de bord cu datele companiei (scumpe si nu foarte eficiente), altele fac publicitate in ziare si Pagini Galbene, iar unii instructori plaseaza anunturi online pe site-uri specializate. Altii isi fac publicitate in reviste universitare – puteti sa incercati si sa vedeti daca functioneaza pentru dumneavoastra.

Oricare ar fi metoda pe care o utilizati pentru promovarea afacerii dumneavoastra, este foarte important sa va monitorizati anunturile si sa le folositi doar pe acelea care functioneaza, sa nu fiti presati de catre vanzatori sa reinnoiti anunturile din ziare, din Pagini Galbene sau din reviste care nu functioneaza.

Cu ajutorul informatiilor din acest articol sper ca veti putea sa construiti un instrument de marketing care sa va genereze multe cereri si sa va ofere firmei dumneavoastra o expunere excelenta.

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here