5 motive pentru care invertorul AC este mai bun decât non-invertorul

0
1089

Te-ai intrebat vreodata care este diferenta dintre AC invertor si AC invertor?

Uitați-vă la primele 5 avantaje ale invertoarelor care le fac mai bune decât non-invertoarele.

Eco-prietenos eco-friendly-invertor-vs-non-invertor-ac.Cea mai mare diferență între AC invertor și AC invertor este faptul că motorul compresorului invertor are o viteză variabilă. Viteza compresorului non-invertor este fixată. Aceasta înseamnă că funcționează la viteză maximă sau minimă. Un cenzor în invertor ajustează puterea în funcție de temperatura din încăpere, reducând consumul electric și economisind energie.

Economisirea de bani. După metoda sofisticată de funcționare a invertorului, compresorul său nu funcționează la capacitate maximă tot timpul. Când viteza este mai mică, energia necesară este și mai mică și plătiți mai puțin bani pentru energie electrică.

ü  Mai putin zgomot. Deoarece motorul compresorului aparatului de aer condiționat al invertorului nu pornește și nu se oprește tot timpul, dar continuă să funcționeze la putere redusă, operațiunea este mai mult.

Durata de viață mai lungă. Tehnologia convertizoarelor nu numai că face răcirea și încălzirea mai eficiente, dar și o durată de viață mai lungă.

Răcire mai rapidă, dar nu în ultimul rând, un invertor AC cum ar fi Chigo de 18000 btu este capabil să vă răcească sau să vă încălzească camera mai repede decât non-invertorul. Acest lucru se datorează faptului că, la începutul procesului, invertorul folosește mai multă putere decât non-invertorul și diminuează puterea când se apropie de temperatura dorită.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here