EXCLUSIV/Incisiv de Prahova este iar atacat cibernetic/ Un atac cibernetic de tip DDoS/ S.R.I. va sprijina la „cerere” si va vegheaza informatic viata/ Coincidenta sau nu?

0
897
Dezvaluirile noastre sunt blocate frecvent pe “Facebook”, la anumite cuvinte cheie. Cu acest procedeu ne-am obisnuit si am gasit antidotul! Dar, in ultima perioada de timp iar s-au “intetit” atacurile cibernetice asupra ziarului si asupra calculatoarelor din redactie! Cum, Incisiv de Prahova dezvaluie derapajele “statului de drept” ne este greu sa “inghitim” ca suntem atacati din exterior, asa cum arata IP-urile verificate.

Un atac cibernetic de tip DDoS este o încercare frauduloasă de a indisponibiliza sau de a bloca resursele unui calculator. Deși mijloacele de a efectua acest atac sunt foarte diverse, în general DDos reprezintă efectul eforturilor intense ale unei (sau a mai multor) persoane de a împiedica un site web sau anumite servicii din Internet de a funcționa eficient, pentru o perioadă temporară sau nelimitată. Chiar daca avem resurse de redesare rapida, Incisiv de Prahova va depune plangere penala la DIICOT-Sediul Central deoarece in institutiile statului din teritoriu (Prahova) chiar nu mai avem incredere (vom detalia in articolele viitoare).!

Director General Incisiv de Prahova

Ec

Adrian Radu

 

 Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here