Acțiuni ilegale ale SRI cu “sprijinul” unor “jurnaliști” acoperiți?

0
756

DECLARAȚIILE LUI DANIEL DRAGOMIR,  pe pagina sa de socializare:

Dețin informații credibile că săptămâna trecută s-a inființat un Grup de lucru la nivelul SRI care are ca țintă România 3.0 și conducerea sa. Grupul de lucru include activități de filaj și interceptări, pe lângă alte măsuri specifice. Acest Grup de lucru are termen ca la finalul lunii martie / începutul lunii aprilie să “distrugă” România 3.0, scrie pe siteul Inițiativei România 3.0 fostul colonel SRI, Daniel Dragomir.

De asemenea, cu “sprijinul” unor “jurnaliști” acoperiți acest grup intenționează să arunce în mass media informații potrivit cărora România 3.0 și eu aș fi primit milioane de dolari de la mai mulți oameni de afaceri ca “donații”.

  • Sper că actuala conducere a SRI nu a aprobat înființarea acestui Grup de lucru. Confirmarea acestor informații mi-a venit și de la “măsurile” de filaj care au devenit deja vizibile.
  • Utilizarea resurselor SRI împotriva unei asociații civice este un act neconstituțional, ilegal și abuziv.
  • Voi sesiza oficial mâine dimineață Comisia de control a SRI din cadrul Parlamentului României cu privire la aceste aspecte.
  • În următoarea perioadă voi prezenta ofițerii care au participat la sedințele operative în cadrul acestui grup.
  • Nici eu și nici România 3.0 NU a primit NICIO donație, NICIUN leu. Eu am mai auzit poveștile astea cu milioane de euro din 2016 de la BlackCube și după doi ani au rămas doar povești.

Kovesi și statul paralel atacă și vor ataca pe oricine li se opune.
Aici nu este vorba de România 3.0 sau de mine, este vorba de faptul că statul paralel are un singur scop: să ne închidă gura, să ne fure visele de libertate, să aresteze țara, să transforme România într-un gulag.

Statul paralel este mai periculos decât Securitatea.

Fiecare are de făcut o alegere: merge înainte cu abuzurile statului paralel sau decide să elibereze România? (Cerasela N.).

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here