5 raspunsuri care te vor ajuta sa intelegi mai bine ce inseamna videochat

0
1281

ce inseamna videochat

Deoarece videochatul este un domeniu de activitate pe cat de profitabil, pe atat de controversat, Studio 20 iti raspunde la orice intrebare sau nelamurire. Afla ce inseamna videochat-ul cu adevarat direct de la cel mai mare studio de profil din lume, cu o traditie de peste 17 ani in domeniu si 15 locatii in 4 tari, pe 3 continente: Europa, America de Nord si America de Sud!

1. In primul rand, ce inseamna videochatul ca meserie?
O meserie de actualitate, complet legala si similara celei de artist online. Asta inseamna ca:
– orice model care lucreaza la Studio 20 semneaza un contract ferm, direct cu producatorul international;
– vei obtine venituri sigure si legale, impozitate conform normelor in vigoare, bucurandu-te de un loc de munca stabil, pe termen lung si de viitor;
– vei beneficia de asigurare de sanatate, contibutie la pensie, etc.

2. Ce inseamna videochatul in cifre?
Venituri lunare de ordinul miilor de dolari! Datorita unui comision cumulativ de pana la 65% din incasari, poti castiga pana la 10.000 de dolari pe luna sau chiar mai mult, dupa urmatoarea grila de bonusare:
– daca activezi online peste 90 de ore intr-o anumita perioada, primesti 2% bonus;
– daca in perioada respectiva lucrezi peste 100 de ore, ai un bonus de 5%;
– in cazul in care venitul tau din acea perioada depaseste 10.000$, ti se mai adauga 5%;
– dupa 12 luni de activitate continua, te rasplatim cu un bonus de fidelitate de 5%.

3. Ce inseamna videochat din punct de vedere profesional?
Indeplinirea tuturor obiectivelor financiare si posibilitatea unei cariere de succes la nivel international! Astfel, dupa 6 luni de activitate la Studio 20 poti accesa credite in rate, fara dobanda sau comision, direct de la angajator. Mai mult, in primele 3 luni iti garantam un venit minim lunar de 1.000$, indiferent de performantele tale online din aceasta perioada. Totodata, daca vei deveni un model de top ajungand pe culmile succesului, vei fi premiata la cele mai cunoscute festivaluri din lume si vei fi tratata ca un VIP!

4. Ce inseamna videochatul pe plan personal?
Numeroase training-uri gratuite de perfectionare si dezvoltare personala: cursuri individuale de limba engleza si cultura generala, lectii de make-up si fotogenie etc. Trainerii nostri te vor invata tot ce trebuie sa stii despre ceea ce inseamna videochat, lucruri care te vor ajuta si in viata de zi cu zi pentru a deveni o femeie puternica si independenta!

5. Care e raspunsul modelelor la intrebarea „Ce inseamna videochat?”
„Videochatul e arta seductiei online”, „Videochatul este asemenea unei terapii pe Internet”, „Videochatul nu inseamna doar lux si divertisment” – sunt cateva din parerile despre Studio 20 pe care le au modelele noastre ce lucreaza aici cu multa pasiune, daruire si seriozitate. Acestea se bucura in fiecare zi de cele mai bune conditii de lucru: camere tematice, tinute speciale, aparatura moderna, parteneriat exclusiv cu Live Jasmin (cel mai mare site de profil din lume) etc.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here