Vrei sa inchiriezi un autocar? Iata tot ce trebuie sa stii!

0
941
autocar meceredes travego

Atunci cand ai o situatie in care este nevoie de un autocar, de care nu dispui, este necesar  sa cauti o firma specializata de unde il poti inchria. Poti avea nevoie de astfel de servicii atunci cand organizezi o excursie la scoala, cand mergi cu echipa de la munca intr-o locatie pentru un training de specialitate, pentru a putea deplasa o echipa de sport catre locatia unde are loc competitia sau ai nevoie de un autocar pentru a transporta persoane la un eveniment privat.

Cand trebuie sa gasesti firma potrivita de unde sa inchiriezi un autocar te sfatuiesc sa apelezi la o firma specializata, recunoscuta in domeniu, pentru a nu avea parte de situatii neplacute de-a lungul drumului. Trebuie sa ai siguranta ca cei care efectueaza cursele si cei de la care ai inchiriat au experienta necesara si ai asigurari certe asupra faptului ca deplasarile se vor efectua in conditii depline de confort si siguranta.

Trebuie sa ai siguranta unei experiente de calatorie cat mai placuta si relaxanta, sa cauti o firma ce nu considera transportul de persoane doar o simpla deplasare intre doua locuri si trebuie sa gasesti o firma care iti pune la dispozitie autocare sau microbuze, pentru orice grup ce trebuie transportat.
autocar meceredes travego
Cele mai intalnite cazuri in care sunt cereri de inchirieri autocare, sunt: team-building-uri, transferuri la si de la aeroport, tururi de oras, deplasari in alte locatii din tara, circuite turistice, evenimente sau excursii solare.

Foarte important este ca sa aveti siguranta ca veti fi luat de la locul si la ora stabilite, sa aveti autocarul la dispozitie, iar in momentul plecarii sa va duca la destinatie si sa ramana la dispozitia voastra atat cat este stabilit, pe scurt, calitatea serviciilor oferite sa se ridice la nivelul asteptarilor.

Autocarele trebuie sa fie clasificate conform normelor europene in vigoare si trebuie sa aiba anumite caracteristici necesare: aer conditionat, sistem de incalzire independent, grup sanitar, scaune reglabile, suport pentru picioare, telefon, etc.

De obicei in momentul inchirierii, pentru a stabili o intelegere, se achita un avans, restul platii avand loc in momentul dinaintea inceperii cursei. In pretul stabilit intra chiria autocarului, motorina, diurna soferului, asigurarea de bagaje si pasageri in timpul transportului si taxele de drum. Nu sunt incluse in pret urmatoarele: taxele de parcari, cazarea si masa conducatorilor auto, costurile de transfer feribot sau taxele de tuneluri.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here