Programe de team building de calitate, pentru companii private

0
873

HPDI este o agenție cu notorietate în sectorul prestării de servicii de team building profesionale.

Cu o vechime în branșă de circa 17 ani, ea are ca scop principal dezvoltarea resurselor umane din cadrul companiilor românești.

Și o face atât de bine, încât peste 150 de firme prestigioase din țara noastră au apelat deja la serviciile ei.

Companiile interesate pot să apeleze așadar și pe viitor cu multă încredere la achiziționarea de asemenea servicii de aici, de la HPDI, dacă vor ca să își optimizeze activitatea prin întărirea coeziunii dintre angajații din subordine.

Beneficiile unui program de team building HPDI sunt numeroase:

– cunoașterea inter-departamentală;

– medierea conflictelor dintre departamente;

– evidențierea lucrurilor ce conduc la succesul echipei din cadrul unei companii;

– îmbunatățirea comunicării dintre departamente;

– descoperirea secretelor muncii în echipă;

– stimularea creativității în comun;

– înțelegerea responsabilităților personale și de grup;

– susținerea unei cauze sociale în colectiv.

A clădi o echipă de lucru sudată nu este o misiune ușoară, de aceea experții în resurse umane au căutat mereu noi și noi metode pentru a realiza acest lucru cât mai rapid și cu o eficiență maximă, în scopul de a crea un mediu bun pentru desfășurarea activității economice desfășurate.

Un program de team building profesionist este orientat și către o gestionare mai eficientă a stresului, atât de prezent în cadrul anumitor companii, de dezvoltare a spiritului de întrajutorare între colegii de muncă, de evidențiere a unor valori proprii companiei unde participanții la programele de team building își desfășoară activitatea curentă.

De regulă, participarea la programe de team building se recomandă acelor angajați ai unui departament ce au de îndeplinit niște sarcini de serviciu dificile.

Aceste programe mai sunt indicate și pentru personalul unor firme care la un moment dat are de făcut față unor mari provocări: o schimbare radicală de organizare, stabilirea unor obiective prea îndrăznețe, nevoia de motivare suplimentară, conflicte ce stau să izbucnească și care trebuie dezamorsate cât mai curând.

Alături de aceste lucruri, un program de team building corect coordonat de către oameni cu experiență în domeniu poate scoate la suprafață o creativitate sporită a angajaților, de care aceștia nici măcar nu erau conștienți și pe care o pot folosi mai apoi la locurile lor de muncă.

Mobilizarea tuturor energiilor disponibile pentru a atinge un scop comun le permite participanților ca să își descopere sentimente pozitive de apartenență și loialitate față de compania unde lucrează.

După finalizarea unui program de team building inteligent ales rezultatele nu vor întârzia să apară: o să se constate o mai mare energie pe care angajații o au la locurile lor de muncă, o mai bună comunicare în cadrul diferitelor departamente, optimizarea competențelor profesionale, reducerea stresului la job și eliminarea acelei atmosfere apăsătoare care domnește uneori în unele companii și afectează grav activitatea desfășurată acolo.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here