Ce trebuie sa stii inainte de a organiza o petrecere la cort

0
879

Vreti sa organizati nunta sau o petrecere in aer liber? Este o idee excelenta, dar indiferent de prognoza meteo trebuie sa luati in calcul inchirierea unui cort pentru a nu avea parte de evenimente neprevazute. Iata cateva lucruri pe care trebuie sa le stii in legatura cu dimensiunea, tipul cortului si accesoriile de care aveti nevoie pentru a avea parte de o petrecere de neuitat.

De ce sa te complici cu un cort?

Simplu: Legea lui Murphy. Daca organizati o petrecere sau o nunta in aer liber, cu exceptia cazului in care exista si o locatie alternativa in interior, aveti nevoie de o solutie de avarie in caz de vreme rea. Chiar daca nu ploua, caldura excesiva, insectele sau frigul care se lasa seara, pot da peste cap o petrecere. Un cort iti va permite sa organizezi petrecerea aproape oriunde. In loc sa inchiriezi o sala de festivitati, poti petrece intr-o gradina sau intr-o locatie care are o importanta sentimentala pentru tine, cum ar fi proprietatea bunicilor tai de la tara.

Ce trebuie sa stii despre un cort?

Prima intrebare a celui care planifica nunta sau o petrecere la cort este „cat de mare este cortul de care am nevoie?”. Pentru asta este nevoie sa iei legatura cu o firma care se ocupa cu inchirieri corturi pentru evenimente si sa transmiti numarul invitatilor pe care contezi la eveniment. Specialistii iti vor sugera dimensiunea cortului potrivit, ramanand sa va consultati asupra tipului de cort.

Trebuie sa stii ca sunt disponibile mai multe modele de cort, in functie de eveniment, numar de invitati, amplasament etc: corturi pagoda, dom-uri, marquee-uri sau corturi Bell.

De ce accesorii aveti nevoie?

Un simplu cort nu este suficient sa dea stralucire petrecerii tale. De aceea, trebuie sa iei in calcul si cateva accesorii si dotari de baza. De exemplu, pentru ca nu poti pur si simplu sa asezi un covor pe iarba, vei avea nevoie de podea, mobila care va fi montata de firma care inchiriaza (si instaleaza) cortul. De asemenea, vei avea nevoie de amenajarea unui ring de dans. Deosebit de importante sunt luminile; poti opta chiar pentru niste candelabre care vor da un aer special petrecerii, si chiar poti apela la cateva jocuri de lumini, folosind niste reflectoare. Nu trebuie sa uiti tipul meselor si al scaunelor, si culoarea fetelor de masa.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here