Lentilele de contact Purevision, alegerea perfecta

0
918

Daca iti doresti sa scapi de clasicii ochelari, lentilele de contact sunt solutia cea mai buna pe care o ai la indemana. Si atunci de ce nu ai alege o pereche de lentile de contact Purevision?

Sunt moi, perfecte pentru purtarea zilnica, dar si pentru cea ocazionala, in functie de ce nevoi are cel care le poarta. Iar ochii se vor simti natural si vor respira ca si cum nu ar purta lentile!

Acestea sunt fabricate de compania Bausch & Lomb, fiind produse de cea mai buna calitate, in care sa ai incredere. Respecta toate normele in vigoare, fiind fabricate dupa cele mai inalte tehnologii. Acestea ofera o vedere clara in cele mai vitrege conditii, fapt care se datoreaza tehnologiei cu ajutorul careia sunt fabricate, High Definition Optics.

Lentilele de contact Purevision pot fi purtate mult timp

Aceste modele au o margine subtire si rotunjita, ceea ce inseamna ca este permisa o interactiune neteda intre lentila de contact si pleoapa. De aceea ele sunt foarte usor de purtat si nu creeaza niciun disconfort celui care le poarta.

Aceste lentile sunt recomandate pentru purtare zilnica

Lentilele Purevision sunt ideale pentru o purtare zilnica si se gasesc in mai multe variante. Trebuie sa le alegi pe cele potrivite pentru tine, in functie de recomadarea medicului oftalmolog.

Lentilele de contact sunt create cu tehnologia inovatoare AerGel, oferind o vedere clara. Acestea nu pun in pericol sanatatea ochilor. Aceste modele de lentile de contact Purevision sunt ideale si pentru ca impiedica formarea depunerilor proteice si astfel te vei simti confortabil cu lentilele tale de contact atat ziua cat si noaptea. Iti ofera un plus de confort fata de ochelari si nu sunt deloc greu de ingrijit. Acestea se tin intr-o solutie special conceputa pentru lentilele de contact.
Aceste produse pot fi cumparate de pe internet, dar si de la magazinele clasice de optica medicala.

In functie de boala pe care o are pacientul, cat si de tehnologiile folosite pentru crearea acestor produse este stabilit si pretul. Astfel, pretul variaza intre 130 si 250 de lei. 


Informatii oferite de catre lentile.info

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here