Afla ce aparate ELECTRONICE sunt in TOPUL cumparaturilor in 2018!

0
936

Anul 2018 a venit cu cresteri salariale pentru unii romani, iar acest lucru s-a reflectat si in lista de cumparaturi a acestora. Clientii magazinelor au cheltuit aproape 3 miliarde de euro in acest in an pe produse care apartin domeniului electronicelor si electrocasnicelor.

Bineinteles, cele mai multe dintre aceste aparate nu reprezinta neaparat un moft, ci, mai degraba, o necesitate pentru un trai confortabil. Unele studii au dovedit ca majoritatea romanilor nu isi schimba obiectele de uz casnic decat atunci cand este absolut necesar. Fie ca acestia au apelat la credite, rate sau au reusit sa isi achizitioneze lucrurile pe care si le-au dorit prin intermediul salariului, cert este ca anul 2018 a fost unul profitabil pentru magazinele care comercializeaza aparate electronice. O alta informatie arata ca multi dintre cei care au ales sa isi reinnoiasca obiectele din casa au apelat la cumparaturile online pentru a le obtine.

Care sunt aparatele care au adus cel mai mare profit vanzatorilor?

  1. Televizoare

Anul acesta, televizoarele au fost pe primul loc in topul cumparaturilor facute de persoanele de pe teritoriul Romaniei. Pentru ca aceasta industrie este in continua dezvoltare, este normal sa creasca si cantitatea produselor fabricate. Device-urile smart, care ofera si alte functii in afara de cea clasica, adica captarea frecventelor specifice televiziunilor, sunt in continuare la mare cautare. Poti da click aici pentru oferta de televizoare prin intermediul carora poti accesa site-uri web sau la care poti conecta console pentru jocuri video interactive.

      2. Aparate de aer conditionat

In ultimii ani, sezonul cald vine cu temperaturi foarte ridicate si cu un disconfort termic accentuat, asa ca aceste aparate nu sunt o surpriza pe aceasta lista. In prezent, aproape fiecare locuinta din mediul urban are in dotare cel putin un aparat pentru aer conditionat, care asigura o atmosfera placuta in interior. Cei mai norocosi sau cei care dispun de un buget mai generos si-au achizitionat cate un device pentru fiecare incapere in care isi petrec majoritatea timpului. De asemenea, si companiile sau firmele reprezinta un procent destul de mare al clientilor care au cumparat in 2018 sisteme de climatizare.

      3.Frigidere si combine frigorifice

Pe locul 3 se afla obiectele care tin de utilarea bucatariei. Acestea sunt o necesitate, de aceea orice persoana aloca un buget suficient de mare pentru astfel de produse de calitate. Pentru ca durata de viata a unui frigider este destul de lunga, nu reprezinta o investitie la care se fac compromisuri.

     4.Device-uri din domeniu IT

Pentru ca foarte multe activitati, atat legate de locul de munca, dar si de socializare sau timp liber se leaga de domeniul IT, aparate precum calculatoare, laptopuri, tablete sau telefoane au fost la mare cautare si in anul 2018. O piata in continua expansiune, aceasta va fi, cel mai probabil, tot timpul in topul cumparaturilor online, cat si offline.

Ai achizionat si tu vreunul dintre produsele de pe lista? Daca da, consideri ca a meritat investitia?

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here