Ce este masajul Tantra

0
968

Masajul Tantra trezește energia sexuală
Masajul Tantra implică o combinaţie de atingeri pline de iubire care hrănesc atât trupul cât şi simţurile și, în acelaşi timp, trezesc energia vieţii cunoscută sub numele de energia sexuală. Această trezire a energiei erotice prin intermediul masajului Tantra se face întotdeauna gradat şi de fiecare dată direcţionată conştient. De ce gradat şi conştient? Pentru că trezirea gradată face ca potenţialul erotic sa fie astfel transformat în energie uriaşă şi astfel, apoi direcţionat în mod conştient de cel care oferă masajul în întreaga fiinţă a celui masat. Se ating, astfel, cu uşurinţă, stări de expaniune, de euforie, de împlinire fără obiect.

Masajul Tantra este plăcut și senzual în foarte multe privințe
Masajul Tantra nu implică și relații intime, cum sugerează stereotipurile. Masajul erotic Tantra are un substrat mult mai profund. Tantra reprezinta întâlnirea dintre energia yin și energia yang. Yin este cunoscut și ca energia relaxării, de exemplu relaxarea pe care o experimentează o persoană, în timp ce face un masaj sau o baie fierbinte. Yang-ul, pe de altă parte, este acea energie senzuală care trece prin corp precum electricitatea.

Focusul cade pe stimularea energiei sexuale în cazul masajului Tantra. Acest tip de masaj caută să unească fluxurile energetice, fără a avea însă intenția de bază de a stimula persoana masată din punct de vedere sexual.

Masajul Tantra generează un flux profund de energie, promovând conectarea pe mai multe nivele, între sexualitate, iubire și spiritualitate, precum și între cel ce oferă masajul și cel care îl primește.

Masajul Tantra este un foarte bun instrument pentru:
• Creșterea energiei sexuale
• Eliminarea blocajelor energetice
• Vindecarea traumelor sexuale, a condiționărilor și prejudecăților de orice fel
• Creșterea intimității
• Deschiderea către încredere
• Aprofundarea iubirii față de noi înșine și față de alții
• Echilibrarea energiei subtile din corp în fiecare chakră
• Creșterea nivelului spiritual
• Atingerea unor stări de fericire și de extaz
• A învăța să simți extazul fără eliberarea de energie, fără ejaculare
• A învăța să trăiești orgasmul ca o experiență a întegului corp
• Sporirea plăcerii
• Relaxare profundă, fiind în același timp pe deplin conștient

În cadrul masajului Tantra, energia sexuală este întâmpinată cu bucurie. Dar, această energie sexuală nu este risipită, ci transformată într-o putere sacră și creatoare, păstrând-o în interior, în loc de a o elibera și a o pierde. Energia sexuală, transformată în extaz prin intermediul atingerilor experților în arta masajului Tantra de la tao-erotic-massage.ro din Bucuresti, este adusă la nivelurile superioare ale ființei noastre, de exemplu la nivelul inimii (pentru a deveni mai iubitor), la nivelul gâtului (pentru a îmbunătăți comunicarea cu alții, a exprima mai clar ideile proprii și a asculta deschis pe ceilalți), la nivelul capului (pentru a deveni mai creativ sau mai spiritual).

Masajul Tantra te învață că totul este energie și că poți trăi stări de extaz erotic nu doar la nivelul organelor sexuale, ci în toate celelalte părți ale corpului.

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here