Iata de ce sa apelezi la serviciile de inchirieri microbuze pentru concediul din vara aceasta

0
1021

A sosit sezonul vacantelor, concediilor si distractiei. Pentru romani, vara a fost deschisa oficial de petrecerile organizate cu ocazia datei de 1 mai. Privind spre viitor, concediile lungi si iesirile de weekend vor fi stabilite si organizate pana dupa 1 septembrie.

Daca si tu ai in minte iesiri de cateva zile sau planuri mai mari de vacanta alaturi de prieteni sau familie, atunci sigur vei avea nevoie si de solutia optima de transport, iar siguranta, spatiul generos si confortul vor fi caracteristicile urmarite. Pentru a intruni toate aceste trasaturi, ideal ar fi sa apelezi la serviciile de inchirieri microbuze oferite de FocusRent.

Cu o experienta de peste 10 ani pe piata de inchirieri microbuze si autoturisme in Bucuresti, Otopeni si Cluj, FocusRent iti va pune la dispozitie doua dintre cele mai apreciate modele din clasa vehiculelor 8+1, respectiv Volkswagen Transporter si Mercedes Vito.

Prima varianta mentionata, Volkswagen Transporter, vine cu dotari de ultima generatie dezvoltate pentru sporirea sigurantei si confortului pasagerilor: sistemul perfectionat de Control Electronic al Stabilitatii (ESP), sistemul Side Assist, senzori si avertizari pentru presiunea pneurilor (RKA) si sistemul de leduri integrat in oglinzile laterale. Fiind optiuni speciale, vei fi sigur ca beneficiezi de ele numai in cazul in care apelezi la serviciile de inchirieri microbuze de la FocusRent.

La randul sau, modelul Mercedes Vito din oferta de inchirieri microbuze FocusRent este dotat cu tehnologie de ultima generatie pentru sporirea sigurantei tale si a pasagerilor transportati cu ajutorul urmatoarelor sisteme: Asistent de stabilizare la curenti laterali, Asistent pentru pornirea in rampa, Asistent pentru mentinerea atentiei si monitorizarea presiunii din pneuri. Acest vehicul are o capacitate de incarcare de pana la 1369 kilograme, fiind cea mai mare sarcina utila din clasa de 8+1. Ideal pentru teambuilding-uri sau vacantele unei familii numeroase, Mercedes Vito se remarca atat prin design-ul exterior atragator, cat si prin luxul si confortul pe care-l ofera la interior, avand scaune cu spatare, tetiere si cotiere reglabile.

Atunci cand apelezi la serviciile de inchirieri microbuze oferite cu profesionalism de FocusRent, vei fi sigur ca beneficiezi de o multitudine de avantaje, printre care se numara si:

– timpul scurt de rezervare, proces ce dureaza aproximativ 5 minute;
– livrarea vehiculului in maximum 3 ore de la momentul rezervarii la adresa aleasa de tine;
– inlocuirea microbuzului in caz de avarie in mai putin de 5 ore, gratuit;
– pretul ce include toate taxele (RCA, full Casco, rovinieta), pentru ca tu sa stii precis suma finala;
– nu exista limite in privinta numarului de kilometri parcursi si nu sunt interdictii de a depasi granitele tarii;
– toate masinile sunt livrate cu un plin de combustibil;
– pentru rezervari si orice fel de informatii, call-center-ul FocusRent este disponibil 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana.

Mai mult, flota serviciilor de inchirieri microbuze FocusRent este alcatuita numai din microbuze mai noi de 5 ani, tocmai pentru a spori siguranta si confortul, iar inspectiile tehnice temeinice asupra vehiculului sunt facute de fiecare data inainte de a-ti fi inmanate cheile.

Pentru a putea avea acces la solutia optima, singurele conditii pe care trebuie sa le indeplinesti atunci cand doresti sa beneficiezi de oferta de inchirieri microbuze de la FocusRent sunt detinerea unui permis de conducere de cel putin un an si implinirea varstei de minimum 21 de ani. Tu ce varianta de transport alegi pentru concediul din vara asta?

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here