Cauti oferta ideala de inchirieri microbuze? Iata ce ar trebui sa cuprinda!

0
1137

In multe cazuri, o masina cu 5 locuri nu poate oferi spatiul necesar tuturor persoanelor cu care alegi sa iti petreci concediul, astfel incat singura solutie viabila de transport este cea oferita de companiile de inchirieri microbuze. Spre diferenta de celelalte optiuni disponibile (autocar sau tren), aceasta varianta de transport este sigura, confortabila si economica.

Pe langa autoturismele cu 8+1 locuri, foarte important este si pachetul de servicii pe care il ai la dispozitie in oferta de inchirieri microbuze pe care o alegi. Insa, ca in orice ramura a serviciilor, exista companii care nu iti ofera exact ce doresti si altele cu care este o adevarata placere sa colaborezi, insa constati realitatea numai la incheierea colaborarii. In acest sens, este foarte important sa cunosti un standard de calitate a serviciilor de inchirieri microbuze la care poti avea acces.

1. Una dintre cele mai pretioase resurse pe care le avem la dispozitie este timpul, asadar nevoia ne indeamna sa gasim, mai ales in cazul transportului, cea mai rapida si eficienta solutie. Astfel, raspunsul si confirmarea venite din partea firmei de inchirieri microbuze trebuie sa fie foarte rapide. Un serviciu de asistenta disponibil 24/7 care sa ofere promptitudine in preluarea rezervarii este un avantaj de care sigur vrei sa profiti.

2. De cele mai multe ori, nevoia care te indeamna sa apelezi la ofertele de inchirieri microbuze este una urgenta. In acest sens, foarte mult conteaza detaliile referitoare la timpul si locul de livrare a autovehiculului ales. Astfel, un interval de livrare ideal ar fi de 2-3 ore de la rezervare, iar adresa precisa ar trebui sa fie la alegerea clientului. Unele companii de inchirieri auto ofera acest avantaj chiar in mod gratuit.

3. Alt factor extrem de important in alegerea solutiei optime de transport este siguranta tuturor pasagerilor. Serviciile de calitate de inchirieri microbuze garanteaza integritatea calatorilor incepand cu masuri de preventie precum inspectiile tehnice realizate frecvent si cu simtul raspunderii. In plus, vehiculul cu 8+1 locuri pe care il alegi va trebui sa vina echipat corespunzator conditiilor de drum, indiferent de anotimp (cauciucuri vara/iarna, lichid de parbriz adaptat temperaturilor extreme, etc). Neprevazutul poate aparea oricand, astfel incat oferta ideala de inchirieri microbuze va trebui sa cuprinda si inlocuirea gratuita si rapida a vehiculului avariat.

4. Vechimea autoturismului pe care urmeaza sa il conduci va dicta si nivelul de confort si siguranta de care vei beneficia. Astfel, compania de inchirieri microbuze la care apelezi ar trebui sa aiba in parcul auto numai vehicule mai noi de 5 ani pentru ca tu sa poti beneficia de cele mai noi tehnologii, sisteme si materiale interioare. Mai mult, astfel va fi redus si riscul folosirii exagerate a masinii in cauza.

5. Pentru a beneficia de mobilitatea si eficienta oferite de solutia optima de transport, oferta de inchirieri microbuze va trebui sa contina toate taxele si asigurarile auto valabile si platite la zi (RCA, full Casco, rovinieta). Un plus de calitate in acest sens ar consta in includerea acestora in pretul de baza afisat pe site pentru a nu te impovara cu cheltuieli neprevazute atunci cand va veni momentul sa achiti serviciile.

Bineinteles, aceste servicii ar trebui sa faca parte din pachetul standard ce insoteste orice masina de inchiriat, insa multe oferte de inchirieri microbuze din piata romaneasca inca nu le cuprind. Daca vrei sa beneficiezi de toate avantajele de mai sus si multe altele, apeleaza la FocusRent, companie de inchirieri auto ce ofera de 12 ani seriozitate si profesionalism clientilor din Bucuresti, Otopeni si Cluj!

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here