Cum se curata balustradele de inox?

0
5565
Balustrade inox

Atunci cand aveti balustrade de inox trebuie sa stiti mai multe tehnici cu ajutorul carora sa le intretineti perfect pentru a va bucura cat mai mult timp de niste balustrade perfecte. Inoxul reprezinta un material rezistent, nu se vopseste si nici nu isi modifica aspectul odata cu trecerea vremii. Pentru a avea un aspect atractiv si elegant casei dumneavoastra puteti combina inoxul cu lemn si sticla. De asemenea, otelul inoxidabil este utilizat des in constructii pentru ca prezinta numeroase avantaje si are un grad foarte mare de rezistenta in momentul coroziunii, fiind de asemenea, rezistent la inghet si caldura, aspectuos si usor de intretinut.

Cu toate astea, toate produsele din otel ar trebui sa fie curatate si intretinute pentru a avea un aspect cat mai placut dar si pentru a se obtine o durata de viata mai mare.

Balustrade inox – produse de otel foarte bune pentru aer liber

Produsele cum ar fi scarile, copertinele, balustradele, care sunt facute special pentru a functiona in aer liber au nevoie de o mai mare atentie care se va datora factorilor climatici din exterior cum ar fi umiditatea ridicata, ploaia si praful. Atunci cand aveti o balustrada de inox veti sti cu siguranta ca aveti un produs care va rezista foarte bine in timp.

Balustrada inox – cum se curata corect balustrada

Curatarea produselor realizate din inox trebuie sa se faca minim o data la 3 luni atunci cand suprafetele sunt utilizate frecvent sau cel putin o data la 6 luni in cazul in care balustradele sunt folosite in mod ocazional.

Atat in cazul spatiilor interioare cat si in cazul spatiilor exterioare, atunci cand aveti balustrade de inox, usi si mobola metalica, se recomanda sa utilizati produse speciale pentru curatarea si intretinerea tuturor obiectelor din inox. Va recomandam sa va orientati spre produse de cea mai buna calitate, ele elimina amprentele, depozitele cauzate de apa dura, urmele de grasime si uleiul.

Balustrada de inox – alte solutii pentru curatare

Produsele de inox utilizate in spatii interioare sunt foarte usor de intretinut si curatat si pentru un plus de igiena sau pentru un aspect placut ar trebui sa fie cosmetizate si curatate periodic. O atentie speciala va trebui sa fie acordata produselor utilizate in spatiile cum sunt cantinele, restaurantele si spitalele.

Pentru balustrade de inox se recomanda curatarea cu carpe moi din microfibre, apa calda si sapun. Aceasta curatare va fi urmata si de o clatire realizata in mod corespunzator pentru a elimina urmele de solutie.

In cazul in care optati pentru un design mai mdoern si utilizati balustrade de inox, suporturi pentru prosoape, instalatii de dus si mobilier de inox va recomandam sa va orientati dupa solutii special de curatat si de intretinut inoxul. Lasati aceste solutii puse pe balustrada de inox sa actioneze cateva minute dupa care puteti ulterior sa stergeti balustrada cu un prosop uscat si moale.

Este important sa retineti faptul ca toate produsele care contin acrid sau clor nu se vor folosi pentru curatare. In momentul in care vreti sa curatati o balustrada de inox interioara sau exterioara nu folositi substante abrazive pentru ca pot duce la zgarierea materialului. 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here