Sfaturi pentru alegerea unei agentii SEO

0
205
Promovarea in mediul online este importanta pentru cresterea afacerii
Prin SEO iti poti creste numarul clientilor si veniturile

Alegerea unei agentii de optimizare a motorului de cautare poate fi dificila. Mai ales cand tot ceea ce citesti si toata lumea cu care vorbesti pare sa aiba o abordare si o strategie diferita. Intr-adevar, singurul lucru pe care il vei gasi este ca fiecare agentie are o abordare diferita. Este precum vestul salbatic.

1. Alege o agentie locala

Alege o agentie locala cu o reputatie buna. Asta e un prim sfat si probabil cel mai bun. Totusi, ar trebui sa tii cont ca exista si agentii mai mici, muncitoare, care sunt inca la inceput si nu au apucat sa dobandeasca o reputatie inca. Ai grija sa fie o agetie locala. E foarte important, fiindca daca ai ceva nedumeriri, poti ajunge mult mai repede. In plus, agentia in cauza va fi mult mai productiva.

De asemenea, aveti abilitatea de a va intalni fata in fata ceea ce poate face ambele parti sa se simta mai confortabil cu crearea unui parteneriat.

In plus, daca nu se tin de cuvant, stii unde sa-i gasesti.

Daca esti in cautare dupa o agentie SEO Bucuresti si inca nu stii ce sa alegi sau care ar putea fi exact beneficiile pe care ti le-ar putea aduce, opteaza pentru un audit SEO gratuit, realizat de UnicWeb.

2. Intelegerea rezultatelor

SEO poate fi complicat, dar o agentie SEO buna ar trebui sa fie capabila sa iti explice care sunt problemele site-ului tau, ce strategii ar trebui abordate, iar mai apoi, sa iti explice care sunt rezultatele sau, dupa caz, de ce acestea intarzie sa apara. Este normal sa vrei sa afli ce se intampla cu afacerea ta si foarte rezonabil sa ti se explici care este demersul promovarii.

Este important sa optezi pentru acea analiza SEO gratuita, pentru ca astfel iti poti face o prima parere despre agentie. Este important sa iti spuna punctual care sunt problemele site-ului tau, de ce numarul clientilor intarzie sa creasca si ce ai putea face pentru a spori cresterea acestui numar.

3. Sa nu cazi in capcana promisiunii primei pozitii in rezultatele Google

Fereste-te de cei care iti promit prima pozitie in rezultatele Google. Acestea folosesc de cele mai multe ori aceasta strategie pentru a te face sa le pici in plasa. Propria promovare a unei agentii SEO se bazeaza pe o promisiune pe care foarte rar o si poate indeplini. Acest lucru ar trebui sa iti dea de gandit. O buna agentie SEO ar trebui sa se laude cu alte valori si sa foloseasa alta tactica pentru propria promovare.

4. Evita contractele pe termen lung

Fereste-te de agentiile SEO care cer semnarea unui contract pe termen lung. Acest lucru ar putea indica faptul ca n-au incredere in munca lor. Daca agentia are un interes real de a produce rezultate, nu ar avea nevoie de un contract pe termen lung.

5. Gaseste o agentie SEO care se claseaza bine

Caute o agentie SEO din orasul tau care se claseaza bine. De exemplu, daca esti din Bucuresti, cauta “agentie SEO Bucuresti” si vezi ce apare in topul rezultatelor Google. Este important in primul rand faptul ca ei sa se poata clasa pe o pozitie superioara pe ei insisi. Faptul ca ei si-au putut promova afacerea este o dovada ca o pot face si pentru tine.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here