Connect with us

Stirea zilei

Cum sa alegi birouri de lux

Publicat

pe

Birourile moderne au forme netede si colturi rotunjite pentru siguranta. Psihologii spun ca acest design are un impact pozitiv asupra performantei angajatilor. In plus, fata de birouri office, la cererea clientului pot fi incluse dulapuri pentru echipamente de birou, atasamente suplimentare si elemente articulate. Prin urmare, alegerea optiunilor separate pentru mobilierul personalului, pot determina setul de baza. In magazinul online cu mobila de birou, birouri office, birouri de lux poti achizitiona birouri pentru angajati in diverse forme, cum ar fi, cu unghi, drepte pentru perete, care sunt completate cu elemente suplimentare, combinate cu partitii (pentru mai multe persoane) etc.

Cum sa alegi birouri office, birouri de lux, mobila de birou

Stil.Este mai bine sa acorzi prioritate birourilor office  moderne sau de lux. Biroul office optim este cel laconic in forma simpla,  iar daca te gandesti la birouri de lux, ia in considerare design-ul. O astfel de mobila de birou va atrage angajatii sa-si indeplineasca  sarcinile  zilnice. In plus, modelele neutre se vor potrivi cu usurinta intr-un birou decorat in orice stil. Mobila de birou este ieftina si arata foarte bine.

Originalitate. Daca ai nevoie de mobila de birou pentru a crea un compartiment  pentru angajatii ale caror activitati sunt legate de creativitate, ar trebui sa acorzi atentie modelelor de birouri de lux luminoase, extraordinare cu o configuratie neobisnuita.

Dimensiune si forma. In birourile spatioase, modelele de birouri office  masive arata bine. Dulapurile mici sunt optiuni convenabile unghiulare si modele duale cu partitii.

Optiuni. Daca lucrezi cu volume mari de documente, este mai bine sa alegi un birou de colt pentru fiecare angajat, sa adaugi mobila de birou pentru dosare si alte obiecte de lucru, precum si rafturi si sertare. Mobilierul de birou in aceasta configuratie iti permite sa distribui rational spatiul biroului. De asemenea, mobila de birou cu elemente de colt pot fi folosite pentru a gazdui lampi, astfel incat aceste birouri office sa devina cat mai functionale posibil.

Culoare. Nuantele luminoase si intunecate arata bine in birourile clasice. Daca este preferabila o solutie nestandardizata, poti comanda birouri de lux in culori corporatiste sau alt tip de design neobisnuit – alb, cu un stand de ton contrastant, luminos etc.

Alegerea mobilei de birou potrivita nu este la fel de simpla cum ar parea la prima vedere. Este necesar sa se tina seama nu numai de aspectul prezentabil care va crea imaginea companiei, ci si de multe alte nuante:

  • asigurarea tuturor necesitatilor de birou (disponibilitatea spatiului pentru echipamente de birou, stocarea documentatiei, inventarul, receptia vizitatorilor etc.);
  • utilizarea eficienta a spatiului (dimensiunea locului de munca al fiecarui angajat, ergonomia si confortul);
  • nevoia de zonare, crearea de zone suplimentare de lucru comune etc.

 

Comentarii Facebook
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Comunicat de presă/UNPR

Publicat

pe

18.05.2019

Președintele UNPR Gabriel Oprea a făcut, alături de unii dintre candidații la alegerile europarlamentare, un tur al organizațiilor partidului din regiunea Muntenia în perioada 17-18 mai 2019. Astfel, conducerea Uniunii a participat vineri, 17 mai, la ședințe de lucru cu lideri și membri ai organizațiilor județene ale partidului din Argeș, Prahova și Dâmbovița, iar sâmbătă, cu cei din Ialomița, Călărași, Giurgiu și Teleorman.

În cadrul întâlnirilor, s-a analizat stadiul reorganizării filialelor teritoriale ale partidului la nivelul structurilor județene și locale și s-a discutat despre activitatea de campanie desfășurată de organizațiile din regiune.

De asemenea, au fost prezentate principalele proiecte ale candidaților pentru Parlamentul European, pornind de la angajamentul acestora de a depune toate eforturile pentru ca identitatea națională a României să fie bine reprezentată în contextul european.

UNPR militează pentru creșterea economică sustenabilă, dezvoltarea socială echitabilă și progresul autentic la nivelul Uniunii Europene. Candidații UNPR vor susține parcursul României pentru aderarea în cel mai scurt timp la zona euro.

Gabriel Oprea a declarat că UNPR va susține, prin măsuri concrete, aderarea urgentă la spațiul Schengen: „România ar trebui să fie astăzi în Schengen! Nu cerșim nimic, cerem să ne fie respectate drepturile câștigate. Este de neacceptat faptul că țara noastră încă așteaptă să facă parte din spațiul de liberă circulație, deși îndeplinește de multă vreme criteriile tehnice necesare. România merită să fie parte a statelor din zona fără frontiere. Românii trebuie să fie tratați ca cetățeni egali, nu ca cetățeni de rangul doi. Și tocmai pentru că îndeplinim toate criteriile, nu ar trebui să fim tratați diferit”.

Liderul Uniunii a subliniat faptul că atitudinea celor care se opun și care tratează astfel România, este strict politică, dar politica statelor nu trebuie aplicată subiectiv, nu trebuie să ducă la nerespectarea regulilor și cu siguranță nu trebuie să afecteze în niciun fel alte țări.

Cred că acest mod de a trata state care și-au făcut temele cu seriozitate, afectează și imaginea Uniunii Europene. Uniunea Europeană nu trebuie să funcționeze cu două viteze și nu trebuie să existe standarde duble pentru niciunul dintre cetățenii săi”, a precizat Gabriel Oprea.

Anghel Iordănescu le-a transmis celor prezenți la întâlniri un mesaj de mobilizare: “UNPR este un partid al tuturor, un proiect născut din dragoste de țară. Am crezut și cred în acest proiect. În politică, la fel ca în sport, dacă nu te implici, dacă nu te organizezi, nu te mobilizezi și nu muncești, nu realizezi nimic. UNPR a avut succes și va mai avea succes. Îi îndemn pe toți colegii din organizațiile partidului să strângă rândurile și să-și facă datoria, în echipă, așa cum facem și noi, candidații la Parlamentul European. Vom reprezenta țara așa cum am reprezentat-o ca sportivi și ne vom bate pentru România și pentru interesele sale”.

Biroul de presă

 

Comentarii Facebook
Citeste in continuare

Actualitate

Despre Illuminati- Episodul al Şaptesprezecelea

Mihai Daniel

Publicat

pe

Motto  „Cine iubeşte banii nu se va sătura de bani, iar cel ce iubeşte bogăţia nu va avea parte de rodul ei. Şi aceasta este deşertăciune! Când se înmulţesc averile, sporesc şi cei ce le mănâncă şi ce folos are stăpânul lor că numai le vede?(Ecclesiastul, Capitolul 5, versetele 9-10)

Înainte de toate, ca de fiecare dată, pentru a lămuri odată pentru totdeauna și a nu lăsa loc niciunei interpretări, vreau să vă asigur că acest material se dorește a fi socotit al şaptesprezecelea episod al serialului lansat intitulat –”Despre Illuminati”. Pe parcursul acestui material, nu voi aduce niciun fel de atingere sau prejudiciu acestei caste, dar pe de altă parte nu voi face rabat de la cele mai (ne)semnificative informaţii cu sau despre acest subiect deosebit de interesant și mai mereu ocolit de majoritatea. Aceste coordonate sunt deja fixate asemenea unor condiții de facto, iar absolut toate cele enumerate sunt aspecte definite și tratate, cu lux de amănunte care întregește imaginea globală despre acest subiect.

”Magia” Revoluției

Secolul al XX-lea a văzut Europa – epicentrul a două Războaie Mondiale în succesiune rapidă – căzută în catastrofă. De la sfârșitul celui de-al doilea război mondial, am trăit într-o epocă ridicolă și falsă în care toate valorile au fost erodate. Suntem scufundați în nihilism. Materialiștii științifici, înalții preoți ai modernității, sunt ateiști nihilişti. Avem o cultură a consumatorilor care adăpostește obiecte și celebrități, idolii din alamă ai crezului capitalismului. Avraamismul s-a împărțit în două. Cei mai mulți avraamiști trăiesc vieți ipocrite de mângâiere și egoism, divorțaţi de valorile spirituale, în timp ce o minoritate a ales fanatismul fundamentalist. Şi „religia” contemporană a rețelelor sociale – cyber fakery din Facebook și Twitter – este lipsită de orice conținut intelectual și spiritual. Nivelată în jos, majoritatea oamenilor nu crede în nimic.
 Lumea nu a fost niciodată mai nihilistă și astfel, este pusă pe marginea unei prăpăstii. Dacă nu apar noi valori, nebunia, haosul și uciderea pe scară largă vor coborî Armaghedonul asupra rasei umane. Cele două războaie mondiale ale secolului trecut nu vor fi fost nimic în comparaţie cu ce ne aşteaptă. Războaie noi vor izbucni, vom avea parte de încălzirea globală, suprapopularea, diviziunea religioasă, lipsa alimentelor, lipsa apei, poluarea, disparitățile masive în bogăție, conflictele de interese economice dintre Occident și Orient, chiar și tineri versus bătrâni, pe măsură ce îmbătrânirea populației consumă din ce în ce mai multe resurse,negându-le astfel tinerilor. Se estimează că populația lumii ar putea fi de cel puțin 9 miliarde până în 2050. Problemele pe care le avem acum vor fi enorm de mari.
Reevaluează toate valorile – înainte de a fi prea târziu. Fereastra de oportunitate este scurtă. Dacă nu construim o lume meritocratică, declanșând geniul și creativitatea ființelor umane pentru a rezolva problemele imense cu care ne confruntăm, vom fi morți și îngropați înainte de sfârșitul acestui secol. RIP umanitate.” The Illuminati Official Site

Am ales intenționat acest fragment consistent din doctrina acestor „binefăcători”, cu scopul de a sublinia interesul și în special viziunea globalizată, obiectivul și viitoarea proiecție a acestei lumi.

Se pot face multe observații perceptive, dar din moment ce, la ora actuală există asemenea organizații pe deplin tenebroase, oculte care acționează cu convingerea, cu scopul declarat de „a salva” omenirea.Mulți așa-ziși ”neutrii” au trecut la faza de a contesta acest lucru iar cei care se opun curentului sau nominalizează ”în mod eronat ” inamici pe Illuminati și Noua Ordine Mondială și așa mai departe sunt priviți ca „nebuni”, desconsiderați, pe nedrept marginalizați.

De fapt, dușmanul acestor ocultiști ar fi „cosmetizarea” unei Vechi Ordini Mondiale – cu alte cuvinte , trecerea în anonimat a unor oameni care au fost la conducere încă de la început. Ei nu au nevoie să schimbe nimic deoarece, din nefericire tocmai lumea post-modernă,  în plin avânt al epocii post-adevărurilor,deja…se dansează pe ritmul lor. Este lucru probat în istorie cum anume s-au petrecut eevenimentele, iar toată pleiada de admiratori, de febrili susținători nu realizează sau nu acceptă ideea conform căreia dinastiile tiranice au jucat pe scena lumii de milenii.
Ultimul lucru pe care îl vor este impunerea cu tot ceea ce înseamnă Noua Ordine Mondială.

De aceea, este corect când se spune că familiile regale, președinții, prim-miniștrii, bancherii, directorii media, oamenii de afaceri de top etc sunt antemergătorii, acei prooroci care vestesc aceasta Nimeni nu poate fi învinuit sau acuzat c-ar greși când, pe baza tuturor probelor, evidențelor îi numește Illuminati.

Numai că, din acest punct ei sunt chiar oamenii care pornesc războiul feroce împotriva inamicului, încercând să-i
stopeze din sugrumarea rasei umane. Trend-ul Illuminati a devenit apropiat tuturor, deoarece se consideră c-ar fi „singura și ultima speranță pentru umanitate.” Propaganda a devenit virală din moment ce „oricine care este împotriva unei Noi Ordini Mondiale este eronat  înghițind minciunile dușmanului –sau este activ în serviciul puterii: Vechea Ordine Mondială.”

Acum, este cazul de a ne aminti cum anume a fost posibil. Cu mii de ani în urmă, cele mai violente evenimente au fost executate de ființe umane care au reprezentat acel insignifiant 1% – elita care a condus prin simplă forță brută. Inițial au avut pretenția de a fi războinici, dar au ajuns să fie cunoscuți apoi ca „regi“, ” împărați”, „cezari” etc

La un moment dat , mai apoi a apărut o nouă elită – elita religioasă. Aceştia erau niște vicleni manipulatori psihologici – înalți preoți, profeți, papi, șamani și guru – care au speriat oamenii cu vorbe despre viața de
apoi, demoni și zei supăraţi, îngeri răzbunători și așa mai departe. Au manipulat atât de bine, de eficient încât elita religioasă a domnit fie în nume propriu, fie mai des ca șefi consilieri ai regilor. Ei erau puterea din spatele tronului.
Elita religioasă a fost și este pe deplin calificată, cu expertiza necesară în compunerea poveștilor. Au fost și sunt genii psihologici care au tot știut ce fel de butoane să apese pentru a transforma oamenii în fanatici și maniaci.

După mai multe multe secole, o nouă elită a apărut … oamenii de afaceri. De la Revoluția Industrială, capitaliștii au condus lumea.În trecut, regii și preoții erau bogați, dar bogăția nu era ceea ce îi definea. În schimb, puterea lor regală sau religioasă era esența lor. De-a lungul timpului, ei au devenit din ce în ce mai dependenți de bancheri și de bogați pentru a-și finanța războaiele, palatele și stilul de viață.

Ca exemplu, treptat, oamenii cu bani ca cei de la General Motors sau Goldman Sachs au preluat de la preoți consilierea regilor şi preşedinţilor. În cele din urmă, banii au devenit mai importanți decât puterea regală și religioasă, iar banii s-au așezat pe tronurile puterii. Mulți dintre ei erau finanțatori tradiționali ai
lumii. Ei au practicat invariabil capitalismul prădător, mai degrabă decât cel productiv, deoarece nu aveau nici o stimă față de națiunile care îi găzduiau și erau foarte fericiţi să vadă că masele suferă (de vreme ce le-au privit ca pe niște antisemiți).

Sistemele politice sunt mult mai ușor de înțeles dacă sunt reduse la elementele fundamentale. Acestea sunt cel mai bine conturate în contextul a ceea ce ele implică pentru șansele tuturor celoralți, care au dreptul la Cursa Vieții în care suntem cu toți angajați.

Voi încheia aici, cu un scurt citat, pe deplin elocvent –„… cultul banilor a fost ridicat la nivel de religie. Poate că este singura religie reală – singura religie reală simțită –care ne este lăsată. Bani sunt ceea ce a fost Dumnezeu.” George Orwell

****************************************************************************************************

Pe finalul acestui episod, vă promit că voi continua „această călătorie” şi astfel interesul pentru subiect va fi dezvoltat. Cu speranţa că toate aceste lucruri nu vor fi trecute cu vederea, desconsiderate, iar prin acest demers jurnalistic coroborat cu aceste cunoștințe mai mult sau mai puțin vechiculate despre secretele, influența și puterea acestor malefici vor fi cunoscute iar dumneavoastră veți fi cei câştigați, vă mulțumesc pentru atenția acordată.

Sursa foto : Illuminatiam,tappsgames.com,bl.uk

Acest material a fost conceput și oferit de către Prof. Dr.Daniel Mihai, redactor-șef al platformei online independente Criteriul Național

Comentarii Facebook
Citeste in continuare

Actualitate

Mesaje dure ale cancelarului Germaniei Angela Merkel au fost lansate în media

Mihai Daniel

Publicat

pe

Cancelarul Germaniei Angela Merkel afirmă că Europa trebuie să fie unită în faţa Chinei, Rusiei şi Statelor Unite, într-un interviu acordat cotidianului german Süddeutsche Zeitung.

 

Scurt istoric

Angela Merkel a fost criticată din cauza măsurilor grele de austeritate pentru statele aflate de ceva vreme  încriză, cum ar fi Grecia. Trecutul nu este unul glorios, din moment ce în calitate de cancelar a impus austeritatea, care a împărțit Europa în țările mai bogate din nord și cele mai sărace din sud. În criza refugiaților din anul 2015, a fost adăugată acuzația că şi-a exercitat puterea și a luat deciziile fără o coordonare cu partenerii europeni . Prin urmare, mai ales guvernele est-europene au refuzat acest tratament. Merkel a spus la acea vreme că „acestea nu sunt decizii luate pe planul de desen, ci răspunsuri la viața reală”. Aproape 70 de milioane de oameni din întreaga lume au fugit, au migrat sau se află în plină desfășurare, așa că era de înțeles că „Europa trebuie să se descurce”, iar aceasta a dus la controverse sociale, cu acea condiție „ca atunci să fie eliberați”.

Declaraţii dure

„Nu încape îndoială că Europa trebuie să se repoziţioneze într-o lume schimbată. Vechile certitudini de după război nu se mai aplicăa afirmat Merkel în biroul ei de la Berlin.

Mai mult, Angela Merkel a recunoscut că are ”o relaţie conflictuală” cu preşedintele francez Emmanuel Macron, adăugând că ”există diferenţe de mentalitate” între ea şi preşedintele francez, şi diferenţe ”în înţelegerea de către ei a rolurilor”.Între cei doi lideri există divergenţe de mai multe luni, de la blocarea vânzărilor de arme către Arabia Saudită decisă de către Berlin după asasinarea jurnalistului Jamal Khashoggi, până la viitorul Uniunii Europene, inclusiv Brexit-ul şi amânările acordate Regatului Unit.Cancelarul Germaniei a subliniat totuşi în acest interviu ”progresele enorme” realizate datorită cuplului franco-german, îndeosebi în materie de apărare.

”Noi am decis să dezvoltăm un avion de luptă şi un tanc împreună (…) Acesta este un semn de încredere că putem conta mai mult unii pe ceilalţi în materie de politică de apărare”, a declarat Merkel.

Merkel a recunoscut că ambele crize au trecut „la substanță”. Cele mai importante proiecte de integrare europeană, moneda comună și frontierele interne deschise sunt „corecte și importante”, a spus liderul german.

„Dar s-a dovedit că nu erau pregătiți suficient împotriva provocărilor și a furtunilor”. Moneda euro cu reformele din statele afectate au fost corecte „chiar dacă nu contest că povara asupra populației a fost semnificativă”, a spus cancelarul .

Iritări diplomatice cu…statul francez

De asemenea, s-a opus afirmației potrivit căreia a avut un impuls politic european, în comparație cu președintele francez. Chiar dacă a negat că relația diplomatică dintre Emmanuel Macron și domnia sa a avut de suferit în ultimele luni din cauza numeroaselor diferențe de opinie, a recunoscut că „desigur, ne luptăm unul cu celălalt. Există diferențe psihice între noi și diferențe în înțelegerea rolului”.

Neîndoielnic,consecința acestor lucruri se întâmplă deja în cazul foștilor președinți. Cu toate acestea, Germania și Franța au convenit în linii mari direcțiile, subliniind că nimic n-ar fi întotdeauna compromis. „Așa facem mult pentru Europa, chiar și astăzi.”

Reamintesc faptul că cei doi lideri au semnat în luna ianuarie Tratatul de la Aachen privind cooperarea şi integrarea franco-germană.Eșecul dezbinării germano-franceze a fost prilejuit, printre altele de  adoptarea unui buget UE pentru următorii câțiva ani. Merkel a spus că sarcina a fost „neobișnuit de complicată”, printre altele, din cauza Brexit-ului inexplicabil.

De altfel, a pus accentul de asemenea pe diferenţele politice dintre cele două ţări: ”Sunt cancelar al guvernului de coaliţie şi sunt mult mai dependentă de parlament decât preşedintele francez, care nu are deloc dreptul de a intra în Adunarea Naţională”, în numele separării puterii executive de cea legislativă.

Acest interviu surprinde lumea, din moment ce, cu zece zile până la alegerile europene, Angela Merkel a lansat aceste declaraţii tăioase înainte de un scrutin ”de mare importanţă, de alegeri speciale”.

 

Sursa foto : Contributors,EUobserver

 

Sinteza acestei știri a fost realizată de către Prof.Dr.Daniel Mihai, redactor șef al platformei media independente  Criteriul Național

 

Comentarii Facebook
Citeste in continuare

Top Stiri Nationalul.ro