Vrei permis de barcă? Află ce ai de făcut!

0
477

Dacă sunteți pasionați de navigarea pe mare și nu aveți încă un permis pentru conducera unei ambarcațiuni, puteți găsi mai jos informațiile necesare privind demersurile pe care le aveți de făcut pentru a deveni posesorul unei astfel de licențe. Obținerea unui permis special vă poate fi de mare ajutor pentru a vă bucura de libertatea și independența de deplasare pe care v-o doriți, chiar dacă nu sunteți încă proprietarul unei bărci, ambarcațiuni cu vele sau skyjet.

Înainte de a vă înscrie pentru un examen anr va trebui să frecventați cursurile unei școli de condus ambarcațiuni. După aceea va trebui să susțineți un examen în urma căruia veți primi un atestat că ați absolvit aceste cursuri și, abia apoi, urmează examenul final desfășurat la una dintre capităniile locale ale Autorității Navale Române.

La Enjoy Sailing puteți urma cursuri de condus ambarcațiuni pentru oricare dintre categoriile C, D, S, precum și cursuri de operatori stații radio pe mare. În urma acestor cursuri veți dobândi toate cunoștințe necesare privind conducerea ambarcațiunilor cu vele și motor, efectuarea manevrelor, respectarea normelor de siguranță ale ambarcațiunii și ale pasagerilor, precum și lecții de orientare pe mare.

Vezi articolul complet: CARE SUNT CONDIȚIILE PENTRU ÎNSCRIEREA LA EXAMENUL ANR?

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here