Ati cautat „lac pentru lemn exterior pret”? Aflati cand se aplica un astfel de produs si cum trebuie pregatit lemnul in prealabil!

0
129

Cele mai calde luni ale anului se apropie, iar daca avem o curte, cel mai probabil vom petrece timp in confortul pieselor de mobilier de exterior, bucurandu-ne de aerul liber. Bucatile si piesele de lemn care sunt in aer liber necesita o ingrijire deosebita pentru a le mentine in stare perfecta, cel mai mult prin cautarea unei oferte „lac pentru lemn exterior pret” de unde sa alegem cu care sa tratam si finisam corespunzator piesele.

Lemnul exterior necesita ingrijire speciala si periodica, pentru a-l proteja de factorii climatici cum ar fi soarele, ploaia si vantul.. Este fundamental sa analizam tipul lemnului, sa asiguram o pregatire minutioasa a suprafetei si sa aplicam un lac pentru lemn exterior de inalta calitate.

Sfaturi pentru a proteja lemnul din afara casei

In general, pentru mobilierul de exterior este folosit lemn de esenta tare, pentru a  rezista foarte bine la umiditate, ploaie, soare sau vant. Daca asiguram o lacuire corecta si timpurie, lemnul va obtine protectie si impermeabilitate, plus un aspect mai placut.

Curatarea este esentiala atunci cand vorbim despre lemn exterior, deoarece acesta este expus la o cantitate mai mare de murdarie si praf decat cel din interior. Curatarea periodica cu o carpa umeda va fi de cele mai mult ori suficienta si, in cazul unor pete mai persistente, pot fi utilizate produse speciale pentru curatarea lemnului.

Odata ce suprafata este curatata, este necesar sa trecem la tratarea acestuia prin aplicarea unui lac pentru lemn exterior. Cu aceasta, ceea ce se doreste sunt urmatoarele lucruri:

  • Protejarea lemnului in fata murdariei si a conditiilor meteorologice tipice mediului exterior;
  • Oferirea unei rezistenta mai mari in timp pieselor de mobilier de exterior sau altor elemente din lemn situatie in acest mediu;
  • Sublinierea aspectului natural al lemnului.

Este important sa retineti faptul ca protectia lemnului prin lacuire se recomanda a se face cu o pensula corespunzatoare. Produsele care asigura rezistenta si durabilitate necesita acest tip de aplicare, deoarece substanta impregneaza mult mai usor lemnul, patrunzand in porii acestuia si contribuind la calitatea etanseizarii si protectiei sale.

In ceea ce priveste tipul de lac, specialistii ne spun ca exista atat posibilitatea aplicarii unui lac colorat care schimba aspectul lemnului (sau utilizarea unui bait + lac), cat si posibilitatea folosirii unui lac incolor care are rolul de a sublinia textura naturala a lemnului.

Pe piata exista o gama larga de produse pentru protejarea si intretinerea lemnului de exterior. Desi, in general, in cazul unui lac pentru lemn exterior pret de pornire este ceva mai mare, exista cativa comercianti specializati care ofera produse de calitate la preturi corecte.

 

Oferta de „lac pentru lemn exterior pret” – Recomandare

Lacurile Zobel de la Klebrom sunt folosite la scara larga, atat pentru dulapuri din lemn, mese, birouri si alte piese de mobilier din lemn, cat si pentru ferestre, podele si piese de mobilier extern.

Formula moderna din care sunt alcatuite lacurile Zobel, precum si performanta lor odata aplicate, sunt principalele motive pentru care produsele Zobel sunt comercializate de specialistii industriei, asa cum este si Klebrom.

In plus, Klebrom.ro pune la dispozitie  aici  pagina de Contact, care ne permite accesul la asistenta tehnica gratuita pentru informatii suplimentare despre produsele dorite!

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here