Decodare telefoane de cea mai buna calitate!

0
104

Un telefon codat intr-o anumita retea, este acela care nu va putea funtiona daca dorti sa adaugati o cartela ce provine de la un operator de retea diferit fata de cel de unde a fost achizitionat device-ul

Pentru a il decoda astfel incat sa functioneze pe orice retea, puteti apela fie la operatorul de telefonie mobila de unde l-ati achizitionat, fie la un service GSM autorizat.

Nu cu mult timp in urma am apelat la serviciile de decodare telefoane ale celor de la Quickgsm.ro in mod complet intamplator. La acestia am ajuns in prima faza deoarece intampinam niste probleme de soft la telefon, si aveam nevoie de un specialist care sa umble putin prin acesta pentru a-l aduce in parametrii optimi de functionare.

In timp ce asteptam sa imi fie resoftat telefonul si discutam cu cei de la Quickgsm.ro, din vorba in vorba cu acestia mi-au precizat si faptul ca se ocupa cu decodari. Nici nu am mai stat pe ganduri si i-am rugat ca daca se poate sa imi decodeze telefonul imediat dupa resoftare deoarece doream de foarte mult timp sa fac acest lucru insa niciodata nu gaseam timp, fie uitam complet.

Acestia ofera o gama extrem de variata de servicii, decodare de retea pentru o gama foarte larga de telefoane folosind cele mai noi interfete de citire si decodare retea de pe piata, si servere de decodare oficiala de actualitate la un timp de raspuns extrem de mic.

In general, cele mai comune smartphone-uri care sunt codate in retea, sunt cele de la Samsung, telefoanele care vin de la Orange sau Vodafone, Lg si multe altele.

Exista de asemenea si mai multe tipuri de decodare, clientul avand posibilitatea sa aleaga exact ceea ce isi doreste. Se poate realiza decodare prin rootare si pierderea garantiei, prin citire coduri direct, prin citire coduri cu ajutorul serverului si decodare prin generare cod deblocare pe baza de IMEI.

Cea mai avantajoasa modalitate, este cea pe baza de IMEI, deoarece aceasta se poate face de la distanta fara nici un fel de problema. Clientul va face plata in contul bancar al celor de la Quickgsm.ro, evident dupa o discutie cu acestia, dupa care trebuie comunicat IMEI-ul prin e-mail si acesta se va baga la procesare. Din momentul in care codul a fost generat, acesta va fi transmis catre clienti pentru a putea fi introdus iar telefonul decodat.

Personal am fost, sunt si cu siguranta voi fi la fel de multumit si pe viitor daca voi mai apela la serviciile Quickgsm.ro si de aceea din proprie experienta va recomand cu toata increderea serviciile acestora.

Nici pentru acea resoftare nu am fost pentru prima data la cei de la Quickgsm.ro, in trecut am mai apelat la serviciile lor atat pentru un telefon cat si pentru o tableta facand o treaba mai mult decat excelenta. In ambele cazuri display-ul a fost spart, iar in urma interventiei nu a existat nici cel mai mic detaliu care sa indice faptul ca s-a intervenit asupra lor, semn ca acestia lucreaza cu scule si echipamente speciale si profesionale. Si tocmai de aceea am si revenit.

Telefonul mobil este fara nici o urma de indoiala, cel mai utilizat device si fie ca este vorba despre unul de buget sau unul de top, cu totii il folosim zi de zi. Este un mini calcultor cu ajutorul caruia ne putem informa,comunica si relaxa instant foarte simplu si rapid.

QuickGSM poate reprezenta pentru voi toti cea mai buna varianta in materie de magazin/service GSM fie ca aveti un telefon stricat, ori o tableta sau chiar un laptop. Nu conteaza ca este vorba aceasta decodare sau despre componente exterioare sau interioare ori este vorba despre probleme de software, specialistii de aici cu siguranta va vor rezolva toate problemele in cel mai scurt timp dar si cu costuri minime, astfel incat sa puteti beneficia de cele mai bune servicii.

De cand am apelat pentru prima data la acestia, bineinteles ca i-am mai recomandat in stanga si in dreapta si pana in prezent nu am primit nici un fel de “reclamatie” de la prieteni, semn ca nu a fost doar o simpla intamplare faptul ca eu am beneficiat de servicii bune caliativ.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here