Tânăra de 16 ani dispărută pe 23 iulie din Tulcea a fost găsită în Arad

0
577

Potrivit poliţiştilor tulceni, adolescenta, care plecase de acasă în 23 iulie, dar a cărei dispariţie fusese anunţată abia luni, a fost găsită în cursul zilei de marţi.

„La data de 29 iulie, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în data de 23 iulie, o minoră de 16 ani din Tulcea, a plecat voluntar de la domiciliu şi nu s-a mai întors acasă”, au precizat sursele citate.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au demarat imediat verificări, fiind efectuate căutări atât pe raza judeţului, cât şi în oraş.

„În urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Tulcea, cu sprijinul acordat de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad a fost identificată minora F.C. într-o localitate din judeţul Arad şi nu a fost victima vreunei infracţiuni”, au mai spus poliţiştii tulceni. Ea le-a declarat oamenilor legii că a mers în vizită la nişte prieteni pe care îi cunoscuse de curând.

După ce a fost audiată, fata a fost internată în Centrul de Primire Minori în Regim de Urgenţă Arad, fiind anunţată şi familia.

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here