Audierea omului de afaceri Remus Rădoi a fost din nou amânată

0
92

„Am fost informat că domnul procuror nu a ajuns incă şi că ar putea ajunge în jur de ora 14. Din păcate, trebuie să plec, la 14-15 ar trebui să fim în Bucureşti, avem afaceri, nu suntem bugetari. Probabil o să se reprogameze. Am venit la ora convenită cu dânşii. Am fost contactat în dimineaţa zilei de astăzi şi mi s-a spus că în jur de ora 11 o să fie. M-am prezentat, iată că s-a amanat din nou. Aveam (documente, n.r.) însă urmează să vedem ce vor dânşii să discutăm, eu eram pregătit cu toată paleta”, a declarat Remus Rădoi, la ieşire din sediul Poliţiei Caracal.

 

Potrivit acestuia, are mult mai multe mesaje cu poliţiştii: „Mesajele sunt mult mai multe faţă de cele pe care le-am arătat la presă. Se referă la multe alte situaţii în care noi am sprijinit organele de anchetă. Am păstrat şi inregistrarile cu victimele care au dat declaraţii la DIICOT, pentru că aveam o suspiciune, lucruri nu se legau”.

Audierea omului de afaceri Remus Rădoi a mai fost amânată şi în 13 august. Anchetatorii i-au comunicat bărbatului la acel moment că vor reveni cu o dată când va fi întrebat despre modul în care a ajutat poliţiştii când a dispărut Alexandra Măceşanu.

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here