„A fost dragoste la prima vedere”

0
153

Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată în luna iulie a anului curent. Nuraeni se afla în vizită cu părinţii ei la casa bărbatului, care este un şaman faimos. Acolo, tânăra l-a văzut pentru prima dată pe Sudirgo, care are opt nepoţi. „A fost dragoste la prima vedere”, a declarat ea. Femeia a început să viziteze des satul în care locuieşte bătrânul şi chiar l-a invitat pe acesta acasă la părinţii ei. Sudirgo a declarat că iniţial nu s-a gândit la o relaţie romantică cu Naureni din cauza diferenţei mari de vârstă, transmite publicaţia Tribun Jateng.

Bătrânul s-a îndrăgostit, însă, la rândul lui de tânără. Cei doi s-au căsătorit pe 18 august. Dacă familiei tinerei nu i-a trebuit mult timp pentru a accepta relaţia, fiul cel mare al lui Sudirgo, în vârstă de 51 de ani, a fost mai greu de convins. Acesta a întrebat-o pe Nuraeni de ce nu şi-a găsit un soţ mai apropiat de vârsta ei. Acelaşi lucru l-au făcut şi ceilalţi copii ai bătrânului. În final, aceştia au acceptat situaţia.

Pentru tânără, aceasta este prima căsătorie. Pentru Sudirgo, Nuraeni este a patra soţie.

Copiii lui Sudirgo au declarat că tânăra îl iubeşte cu adevărat pe tatăl lor şi că nu s-a căsătorit cu acesta pentru faimă sau avere.

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here