Să-i aplaudăm pe românii care au fost jigniţi de PNL

0
169

„Aş vrea să încep prin a vă ruga să-i aplaudăm peste poate un milion de români de bună credinţă care lucrează în sectorul bugetar, profesori, medici, funcţionari, pompieri, oameni de bine, români de bine care lucrează pentru această ţară şi care au fost jigniţi în mod nejustificat de colegii de politică de colegii din PNL. Vă mulţumesc şi le mulţumesc, chiar dacă de multe ori sunt un pic mai dur, mai drastic, fiind un om care lucrează alături de ei de mulţi ani, sunt oameni care lucrează cu sufletul pentru această ţară. E adevărat şi mai ales trist că vorbim despre un Partid Naţional Liberal care nu-şi mai onorează trecutul istoric. Este important ceea ce face istoria din noi şi ceea ce facem noi cu ceea ce face istoria din noi. Spunea cândva Octavian Paler şi acesta e crezul meu pe care l-am pus la temelia carierei mele”, a declarat preşedintele executiv al partidului PSD Eugen Teodorovici.

Teodorovici a mai declarat că PSD poate reface România. ”Vreau să spun că le-am respectat întru totul şi dovadă stau faptele mele de până acum. Uniţi să demonstrăm că PSD poate să repare greşeli, că poate să reclădească, că poate să fie unit şi mai ales că PSD poate să recâştige încrederea românilor. Spre deosebire de aceşti absenţi, nepricepuţi ai dreptei care pot face mult rău românilor, PSD are oameni harnici şi pricepuţi, adevăraţi români şi în această sală şi peste tot în întreaga Românie”, a adăugat Teodorovici.

Reacţia vine în contextul în care liderul senatorilor PNL Florin Cîţu a declarat că salariile bugetarilor sunt duble comparativ cu cele din sectorul privat. Liberalul a adăugat că, în acest context, bugetarii trebuie să fie de acord să lucreze fără a primi vouchere, tichete de vacanţă, sporuri şi pensii speciale.

Liberalul mai afirmă că bugetarii sunt privilegiaţii societăţii, iar toţi românii, atât cei din ţară cât şi cei din diaspora lucrează pentru ca bugetarii să trăiască bine.

Congresul PSD pentru lansarea Vioricăi Dăncilă la prezidenţiale a început. Liderul PSD a intrat în sala Parlamentului pe melodia „Eye of the tiger”, din filmul Rocky 3, cântată de Survivor.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here