Bărbat din Neamţ urmărit internaţional pentru viol în grup, prins în Italia

0
319

Potrivit IGPR, autorităţile italiene au pus în executare un mandat european de arestare, emis pe numele unui cetăţean român, în vârstă de 38 de ani.

Bărbatul a fost condamnat, în 2013, la 9 ani închisoare, pentru violenţă sexuală în grup, fapta fiind comisă în complicitate cu alt conaţional, la Bicaz, în anul 2010, asupra unei victime care, la acel moment, era minoră.

Atunci, aflându-se într-un local din Bicaz, judeţul Neamţ, bărbatul a ademenit o adolescentă de 16 ani în grupul sanitar al restaurantului, apoi şi-a chemat complicele şi împreună au violat-o.

După condamnare, bărbatul a fost dat în urmărire internaţională întrucât se sustrăgea executării pedepsei şi a fost localizat în localitatea italiană Villa di Briano, provincia Caserta.

Informaţiile privind localizarea exactă a persoanei urmărite au fost transmise Poliţiei italiene de către Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Neamţ, în directă colaborare cu poliţistul român aflat în misiune de suport operativ pe lângă Serviciul de Cooperare Internaţională de Poliţie din Roma.

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here