Despre rinoplastie

0
106

Ce este rinoplastia?

Rinoplastia este o interventie chirugicala, care se realizeaza in momentul in care o anumita persoana vrea sa isi modifice forma nasului, fie din motive plauzibile, fie pentru ca nu este multumita de infatisarea sa. In general acest tip de operatie se adreseaza atat femeilor, cat si barbatilor. Este un tip de operatie care ajuta substantial la imbunatatirea aspectului facial. De asemenea, rinoplastia se realizeaza si in momentul in care exista probleme medicale.

In momentul in care veti hotari ca trebuie sa faceti aceasta interventie chirugicala, dupa o discutie prealabila cu medicul chirurg, aceasta va lua in calcul si celelalte trasaturi ale fetei, intrucat operatia trebuie sa se potriveasca fara doar si poate restul trasaturilor. In cadrul oricarei operatii de acest tip, fiecare paciant va beneficia de o asigurare.

Mai pe scurt, rinoplastia este special conceputa pentru a modifica forma nasului, dimensiunea acestuia si se realizeaza in special pentru corectarea micilor imperfectiuni pe care le are fiecare persoana in parte, sau pentru a ajuta la imbunatatirea respiratiei.

Cum trebuie sa va pregatiti pentru rinoplastie?

Inainte de a stabili detaliile definitive, este necesar ca medicul chirurg sa stie cu exactitate anumite detalii care tin de buna functionare a operatiei. Astfel, vorbim despre factori precum:

Istoricul medical

Important este ca medicul estetician sa stie cu exactitate daca pana la momentul respectiv ati mai avut sau nu o alta interventie de acest tip, daca luati anumite medicamente si care sunt acestea, sau daca aveti alte probleme de sanatate, care nu va permit sa va faceti aceasta operatie.

Un examen fizic

Inainte de operatie vi se va face o examinare completa, pentru a vedea care este starea dumneavoastra de sanatatea la momentul respectiv si de asemenea, vor fi analizate cu minutiozitate trasaturile fetei si a nasului in mod special, atat in interior, cat si in exterior.

Fotografii

Nasul dumneavoastra va fi fotografiat din diferite unghiuri, atat inainte de operatie propriu-zisa, cat si dupa, astfel incat dumnealui sa isi poata face o idee de ansamblu avand in vedere discutii pe care le veti avea in ceea ce priveste dorintele si obiectivele dumneavoastra, astfel incat sa vi se poata explica cu exactitate intreaga procedura.

Clinica Pogany este o clinica din Bucuresti specializata in acest domeniu, care dispune de medici a caror experienta este una vasta si eficienta. Asadar, pentru operatii de rinoplastie in Bucuresti, consultati preturile si ofertele imbatabie ale clinicii Pogany.

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here