Circulaţie feroviară blocată în Bistriţa, după ce un tren a lovit 13 vaci

0
195

Un accident feroviar a avut loc, vineri, la ieşire din staţia CFR Şintereag, spre Bistriţa, unde un tren personal care circula pe ruta Vatra Dornei – Bistriţa a lovit 13 vaci care se aflau pe calea ferată.

„Un accident feroviar a avut loc la ieşire din staţia CFR Şintereag, la ieşirea spre Bistrita. Un tren personal pe ruta Vatra Dornei – Bistriţa a lovit mai multe vaci. Nu sunt anunţate victime din rândul pasagerilor din tren”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bistriţa-Năsăud, Cristina Răcilă.

Politiţiştii TF au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

„Conform primelor date, trenul Regio 4205, care circulă pe relaţia Vatra Dornei- Bistriţa a accidentat treisprezece vaci care au pătruns în gabaritul căi ferate, între halta Caila şi cea din Şintereag, la Km CF 34+429. În tren se află aproximativ 30 de călători, nefiind înregistrate victime. La această oră, ca urmare a accidentului, traficul feroviar este blocat în zonă. La faţa locului efectuează verificări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul poliţiştii de la Transporturi-Biroul Judeţean Bistriţa-Năsăud”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb.

La ora transmiterii acestei ştiri circulaţia feroviară este blocată.

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here