Patronul unei pensiuni din Gorj şi un client au fost bătuţi de şase tineri, printre care şi un pompier

0
216

Potrivit IPJ Gorj, în noaptea de luni spre marţi, într-un local din comuna Bărbăteşti a avut loc o altercaţie între mai multe persoane, care s-au bătut.

„A fost o altercaţie, în timpul căreia au fost provocate mai multe distrugeri în interiorul localului. În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, marţi, faţă de cinci bărbaţi cu vârste cuprinse între 30 şi 41 de ani, din comuna Bărbăteşti, a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, fiind introduşi în arestul IPJ Gorj pentru săvârşirea infracţiunilor de tulburare ordinii şi liniştii publice, distrugere şi lovire sau alte violenţe”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Miruna Prejbeanu.

Surse apropiate anchetei au declarat, pentru MEDIAFAX, că, nemulţumit de gălăgia pe care o făceau clienţii din restaurantul de la parterul pensiunii, un bărbat de 32 de ani, din Ialomiţa, care era cazat în această unitate, le-a cerut să facă linişte, iar de aici ar fi pornit scandalul.

În apărarea acestuia ar fi sărit şi administratorul pensiunii, care a lovit de petrecăreţi.

Unul dintre cei implicaţi este un pompier din Hurezani, angajat al ISU Gorj, acesta urmând să fie cercetat separat de Parchetul Militar.

Cele două victime au refuzat să fie transportate cu ambulanţa la spital. Aceleaşi surse susţin că acestea au obţinut un certificat medico-legal.

Foto: 123RF

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here