„PSD va plasa în cârca noului guvern rezultatele celei mai incompetente guvernări de după revoluţie şi va capitaliza electoral”

0
307

„A căzut guvernul. Multă lume exultă şi aşteaptă vremea reformei. Eu aş fi mai rezervat. De acum înainte PSD va plasa în cârca noului guvern rezultatele celei mai incompetente guvernări de după revoluţie şi va capitaliza electoral. Asta pentru că electoratul român este în marea lui majoritate needucat şi uită repede. Uită, de exemplu, că nu cu foarte mult timp în urmă Victor Ponta se afişa cu Liviu Dragnea ca un cuplu care construieşte România. Pro România nu este altceva decât o altă aripă a mafiei PSD una care de ceva timp găzduieşte cu largheţe «dizidenţii» epocii Dragnea. Acelaşi electorat cu memoria scurtă uită că PNL este partidul care acum câţiva ani făcea parte din mizerabila coaliţie USL. Acum PNL vrea să credem că este pe deplin reformat şi are capacitatea de a readuce România către decenţă. Dacă electoratul ar ţine minte oameni şi nu ar fi sedus de nume noi de partide sau de «dizidenţe» de ocazie, nici PNL, nici Pro România nu ar fi atât de sus în scorurile electorale iar PSD ar fi fost demult istorie. Dar nu suntem la acea maturitate. De aceea sunt sceptic. Sigur că este o veste bună căderea unui guvern incompetent, dar nu aş deschide şampania. Nu atâta vreme cât partidele care se pretind alternativă nu sunt altceva decât un paravan pentru oameni cu aceleaşi interese – nimic pentru România, totul pentru buzunar”, a scris Tudor Chirilă pe Facebook la scurt timp după demiterea Guvernului Dăncilă. 

De asemenea, artistul se arată a fi susţinător al alegerilor anticipate menţionând faptul că: „Singurul fel în care PSD şi ALDE ar putea plăti preţul cât mai corect ar fi alegerile anticipate. Altminteri, vor transforma o guvernare odioasă într-un avantaj electoral. Pentru începând de azi ei nu mai decontează propria corupţie şi incompetenţă”. 

„PS. La alegerile europarlamentare românii au votat cu sete anti PSD, nicidecum vreun program sau viziune despre România a partidelor din opoziţie. A fost în principal un vot anti-PSD şi mai ales anti-Dragnea, în marea lui majoritate.

Cetăţenii României cred că ar trebui să rămâna la fel de vigilenţi ca în perioda imediat următoare ordonanţei 13. Nu de alta, dar nimeni nu predă puterea doar în urma unei moţiuni de cenzură.

Responsabilitatea «opoziţiei» este uriaşă pentru că o nouă dezamăgire va arunca România într-o agonie şi mai mare”, a încheiat acesta. 

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here