O ambulanţă care transporta un şofer rănit a fost implicată într-un accident

0
220

Medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciul Judeţean de Ambulanţă Hunedoara, a anunţat că ambulanţa care transporta şoferul ce a plonjat cu maşina într-o prăpastie de pe podul Dărăneşti-Petroşani a fost implicată într-un accident, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în localitatea Recaş, din judeţul Timiş.

În urma impactului, asistenta de la ambulanţă a suferit un traumatism cranian, fiind transportată la UPU de la Spitalul Judeţen Timişoara. Tot acolo, dar cu o altă ambulanţă a ajuns şi pacientul din Hunedoara, care era intubat şi ventilat mecanic.

Potrivit reprezentanţilor SAJ Hunedoara, medicul şi ambulanţierul nu prezentau leziuni evidente, dar au fost duşi şi ei la spital pentru investigaţii.

Ambulanţa implicată în accident transporta la Timişoara un şofer, care sâmbătă seara a plonjat cu maşina de pe podul Dărăneşti-Petroşani şi a ajuns într-o prăpastie, în judeţul Hunedoara.

Potrivit poliţiştilor, un bărbat de 31 de ani, pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a pătruns pe sensul opus şi a ieşit în afara drumului public, răsturnându-se cu autoturismul într-o prăpastie. Şoferul era singur în autoturism şi a fost rănit grav.

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here