Ce i-a trimis accidental unui reporter / „A făcut aceleaşi lucri în China. Şi a încercat şi în Kazahstan şi Rusia”

0
264

Jurnalistul NBC care a primit mesajele, Rich Shapiro, îl intervievase pe Giuliani în ziua anterioară. Shapiro a descris cele două mesaje ca fiind „ceea ce numim în mod colocvial drept mesaje din buzunar”. Ambele înregistrări conţin discuţii ale lui Giuliani cu persoane necunoscute.

Timp de trei minute cât a durat primul mesaj, Giuliani l-a atacat pe Biden şi familia acestuia, acuzându-l că a abuzat de funcţiile publice, făcând referire inclusiv la anumite presiuni făcute de acesta în Ucraina în favoarea fiului său, Hunter. „A făcut aceleaşi lucri în China. Şi a încercat şi în Kazahstan şi Rusia”, este auzit Giuliani spunând în înregistrare.

În cea de-a doua înregistrare, Giuliani în spune interlocutorului său că are nevoie de câteva sute de mii de dolari, însă nu este clar pentru ce ar urma să fie utilizaţi banii.

Anunţul jurnalistului NBC vine în contextul în care Camera Reprezentanţilor, aflată sub controlul opoziţiei democrate, a lansat o investigaţie parlamentară care ar putea conduce la iniţierea procedurii demiterii preşedintelui Donald Trump, suspectat că ar fi cerut Ucrainei anchetarea fostului vicepreşedinte Joseph Biden, favorit pentru a deveni candidatul Partidului Democrat la funcţia de preşedinte al SUA, şi a fiului acestuia, Hunter Biden. În cadrul investigaţiei, Camera Reprezentanţilor a trimis citaţii prin care le solicită unor membri ai Administraţiei de la Washington participarea la audieri şi furnizarea documentelor referitoare la contactele preşedintelui Donald Trump cu Ucraina.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here