Am greşit, dar aştept şi de la baronul PSD Oprişan să îşi scoată la iveală bunurile

0
264

„Legea este lege pentru toată lumea! Am greşit, îmi recunosc greşeala şi voi remedia situaţia, voi plăti tot ceea ce este de plătit la Primăria Focşani pentru casa în care locuiesc. Am acţionat cu bună credinţă, an de an am achitat sumele care mi-au fost transmise de Primărie. Nu sunt dintre cei care să apeleze la artificii birocratice pentru a scăpa basma curată. (…) Şi dacă legea este aceeaşi pentru toată lumea, aştept şi de la baronul PSD Marian Oprişan -mama mea sunt eu- să îşi scoată la iveală bunurile şi să le treacă în declaraţia de avere pentru a-şi plăti dările pentru domeniul întins pe multe hectare în care locuieşte în apropiere de Focşani”, a scris Ion Ştefan, pe Facebook.

Deputatul liberal a povestit cum a ajuns în situaţia de a fi acuzat că nu şi-a plătit impozitul pentru casă.

„Am început construcţia casei în anii 2000, dar nu am mai realizat recepţia lucrărilor, lucru pe care îl voi face cu celeritate. Este o situaţie despre care acum am aflat şi voi întreprinde toate demersurile pentru a o remedia. Sunt un bun contribuabil la bugetul statului, în calitate de antreprenor am plătit taxe şi impozite care însumează, numai pe ultimii cinci ani, 97.146.293 lei! Pe lângă acestea voi achita şi sumele care vor rezulta din calculul retroactiv al impozitului pe locuinţă, chiar dacă nimeni din primărie nu a constatat în cei 19 ani care s-au scurs până acum această neregulă”, a subliniat Ştefan.

Primarul municipiului Focşani, Cristi Misăilă, a declarat luni că Ion Ştefan ar figura în evidenţele municipalităţii cu o casă de 94 de mp edificată pe un teren de 910 mp, casa construită ulterior nefiind declarată la primărie, astfel că deputatul s-ar fi sustras de la plata taxelor şi impozitelor aferente locuinţei nou construite.

Ion Ştefan este propus de PNL la Ministerul Dezvoltării, în Guvernul Orban.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here