Partidul Naţional Ţărănesc Creştin Democrat a decis să o susţină pe Viorica Dăncilă la prezidenţiale

0
193

„Comitetul Naţional de conducere al PNŢCD, întrunit în data de 2 noiembrie a hotărât în unanimitate acordarea sprijinului partidului pentru candidatul PSD la Preşedinţia României, doamna Viorica Dăncilă.PNŢCD consideră că doamna Viorica Dăncilă este singurul dintre candidaţi care a dovedit, în întreaga carieră politică, respectul pentru principiile şi valorile democratice, într-un context extrem de dificil, în care adversarii politici au promovat sistematic şi agresiv un comportament profund anti-democratic şi anti-constituţional, în scopul câştigării unui avantaj prin învrăjbirea naţiunii. România are nevoie azi mai mult ca oricând de un preşedinte dedicat construcţiei, echilibrului şi păcii sociale, devotat valorilor şi principiilor democratice şi Constituţiei, în beneficiul tuturor cetăţenilor”, se arată în comunicatul de presă, semnat de preşedintele formaţiunii, Aurelian Pavelescu.

PNŢCD îl critică, totodată, pe Klaus Iohannis, susţinând că a coordonat asaltul împotriva valorilor democratice ale României.

„În faţa unui puternic asalt împotiva valorilor şi principiilor democratice al adversarilor politici, confruntată cu o propagandă covârşitoare fondată pe manipulare, minciună, ură şi intoleranţă, coordonate de preşedintele în funcţie, domnul Klaus Iohannis şi transformate în politică de stat, situaţie de o gravitate fără precedent, doamna Viorica Dăncilă a dat dovadă de tărie de caracter şi curaj, precum şi empatie pentru nevoile oamenilor şi societăţii româneşti”, se mai arată în comunicatul de presă remis MEDIAFAX.

La scurt timp după ce Partidul Naţional Ţărănesc Creştin Democrat a publicat pe Facebook anunţul privind susţinerea Vioricăi Dăncilă la prezidenţiale, filiala PNŢCD Bacău a acuzat Facebook că ar fi blocat pagina de Facebook din această cauză.

„În urma publicării comunicatului de susţinere a doamnei Viorica Dăncilă, pagina PNŢCD a fost blocată de către Facebook”, a scris filiala Bacău, pe Facebook.

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here