Stresul, „boala” mămicilor tinere: O femeie a făcut infacrt în timp ce încerca să îi explice fiului probleme la matematică

0
560

În general, „meseria” de părinte este una destul de grea, precum şi explicarea problemelor la matematică unui copil, însă potrivit mediei chineze, pentru tinerele mămici aceasta este o adevărată problemă de sănătate.

O femeie de 36 de ani, cunoscută doar sub numele de Wang, a fost dusă de urgenţă la spital pe 1 noiembrie după ce a suferit un atac de cord în timp ce încerca să îi explice o problemă la matematică fiului în vârstă de 9 ani.

Se pare că femeia s-a supărat şi enervat atât de tare că fiul ei nu înţelege problema în ciuda tuturor explicaţiilor oferite de ea, încât i-a cedat inima.

„I-am explicat-o de multe ori, dar tot nu înţelegea. Eram atât de nervoasă încât simţeam că explodez”, a declarat femeia pentru media locală din China.

Foto: Weibo

„Deoadată am început să am palpitaţii şi nu mai putea respira bine”, a continuat aceasta.

Din fericire, mămica şi-a dat seama repede că ceva nu este în regulă şi şi-a sunat soţul care a dus-o cu maşina la spital.

Astfel doctorii au diagnosticat-o cu infarct miocardic şi i-au spus cât de norocoasă a fost că a ajuns la timp la spital.

„Acest lucru li se întâmplă multor părinţi tineri. Cauza poate fi reprezentată fie de o dietă alimentară nepotrivită, fie de emoţii psihologice. Majoritatea pacienţilor care au această problemă sunt mamele tinere”, a declarat Doctorul Xiaoxue.

 

 

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here