„Alo? Scăpaţi-ne de PSD! Au pârjolit totul, au otrăvit fântânile!”

0
477

”Alo, DNA? Guvernele PSD au pus pistolul la tâmpla României şi au tras cu sete. Asta e, pe scurt, ce a găsit Florin Cîţu în visterie.

Sunt cele mai grave situaţii pe care le-am auzit în ultimii ani. România trăieşte printr-o minune, iar medicul a fost votul de la europarlamentare şi faptul că preşedintele Iohannis şi PNL au făcut totul pentru a demola Guvernul Dăncilă. Căci asta a însemnat semnalul dat după OUG 13 şi 26 mai: „Scăpaţi-ne de PSD, să vină DNA!” Numai că este exact cum am anticipat în perioada când eram jurnalist. Au pârjolit totul, au otrăvit fântânile.

Nu mă bucur că am avut dreptate, dar nenorocirea e mai mare decât cele mai pesimiste estimări. Guvernul Dăncilă a fost un criminal! În al 12-lea ceas, pacientul a fost salvat. Dar nu va fi uşor. Iată, oameni buni, de ce încearcă Dăncilă să acapareze minţile românilor cu teme false, cu scandaluri la care aprinde focul de câteva ori pe zi: se teme că va plăti penal, aşa ca mentorul ei! Încearcă să abată atenţia de la dezastrul lăsat.

Căci nu e doar incompetenţă aici, e mai ales ticăloşie. Au făcut totul conştient, au tratat bugetul ca şi când ar fi fost averea lor personală, iar pe cetăţeni ca pe o masă de manevră. Nu există cuvinte destul de dure pentru a califica maniera în care PSD a devalizat visteria… Poate doar în codul penal. Ce a dezvăluit Florin Cîţu e de cătuşe.

DNA să vină să ia pe sus dubleta Dăncilă-Teodorovici! Monstruozitatea lor este incredibilă. Greţoasă de-a dreptul! Îl ţineţi minte pe Jabba the Hutt, din Războiul Stelelor? Aşa arăta Guvernul PSD. Mai avea un pic şi ne strângea de gât pe toţi!

Dezbatere cu interpusul unui grup infracţional organizat? Dezbatere cu un om care a girat gazarea şi lovirea protestatarilor pe 10 august şi i-a acuzat că au încercat să dea o lovitură de stat? Şi îi acuză în continuare! Dezbatere vrea? Să se pregătească de dezbatere cu procurorii!!!”, scrie Rareş Bogdan.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here