Poliţia Capitalei a început ancheta în cazul femeii arse de la Spitalul Floreasca

0
501

„Având în vedere informaţiile apărute în spaţiul public cu privire la o pacientă internată într-un spital din Bucureşti, Serviciul Investigaţii Criminale din Poliţia Capitalei a declanşat verificări cu privire la aspectele semnalate în mass media”, transmite Poliţia Capitalei.

Până la acest moment nu a fost identificată vreo plângere cu privire la această situaţie, a mai precizat sursa citată.

O pacientă a fost arsă pe masa de operaţii la Spitalul Floreasca din Capitală, după ce un chirurg ar fi greşit substanţele de dezinfecţie, iar la contactul cu electrocauterul, pielea femeii a luat foc, spune Emanuel Ungureanu.

Ministrul Sănătăţii, Victor Costache, a anunţat, sâmbătă, că va trimite corpul de control al ministerului la Spitalul Floreasca din Bucureşti, în legătură cu cazul paciente icare ar fi fost arsă pe masa de operaţie, fiind acum în stare gravă cu arsuri pe 40% din suprafaţa corpului. Cazul a fost dezvăluit public de către deputatul USR Emanuel Ungureanu, care a publicat pe pagina sa de Facebook declaraţiile olografe a două asistente. Din primele informaţii rezultă că pacienta a fost operată de chirurgul Mircea Beuran, care ar fi folosit greşit substanţele de dezinfecţie.

 

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here