Parlamentul, hotărât să contribuie la crearea unui mediu propice de afaceri

0
121

„Apreciem tranziţia fără sincope la nivelul conducerii Ambasadei, ceea ce a permis o reprezentare neîntreruptă a SUA în România, la nivel ambasadorial. Este un semnal puternic privind importanţa pe care Statele Unite ale Americii o acordă României, dar şi angajamentul personal al Excelenţei Voastre faţă de misiunea majoră care v-a fost încredinţată. Vă urăm mult succes în întreaga activitate şi vă dorim o şedere cât mai plăcută în România!”, afirmat Marcel Ciolacu, potrivit comunicatului de presă remis MEDIAFAX.

Cei doi oficiali au susţinut ideea ca dialogul dintre România şi SUA să continue „în acelaşi ritm accelerat din ultima perioadă”.

„Vă asigur de întreaga prietenie şi deschidere pentru o conlucrare constructivă, de la nivelul dialogului parlamentar, în susţinerea relaţiilor dintre ţările noastre şi a cooperării în proiecte de interes reciproc, dar şi pentru înregistrarea unor progrese semnificative în cadrul parteneriatului strategic româno-american!”, a subliniat Marcel Ciolacu.

Preşedintele Camerei Deputaţilor i-a transmis diplomatului că Parlamentul României e dispus să contribuie la crearea unui mediu propice pentru afaceri şi investiţii,

„Concret, preşedintele Camerei Deputaţilor a declarat că Parlamentul este hotărât să contribuie, conform atribuţiilor sale constituţionale, la crearea unui mediu propice pentru afaceri şi investiţii prin: sporirea predictibilităţii şi transparenţei legislaţiei fiscale şi asigurarea unui cadru legislativ stabil şi transparent, care să ofere beneficii economiei naţionale şi investitorilor. La rândul său, E.S. domnul Adrian Zuckerman a spus că Statele Unite ale Americii sunt şi vor fi cel mai bun prieten al României în regiune şi că vor oferi tot sprijinul necesar pentru aprofundarea parteneriatului strategic atât sub aspect militar, cât şi din punct de vedere economic şi al statului de drept”, se mai arată în comunicatul remis MEDIAFAX.

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here