Ei sunt deputaţii care s-au abţinut marţi la votul pe proiectul de eliminare a pensiilor speciale

0
151

Proiectul de lege privind eliminarea pensiilor speciale a fost adoptat, marţi, în plenul Camerei Deputaţilor, cu 247 de voturi „pentru” şi 21 de abţineri.

Potrivit votului electronic înregistrat pe site-ul Camerei Deputaţilor, 13 deputaţi UDMR, şase deputaţi ALDE, un deputat de la minorităţi şi unul de la Pro România s-au abţinut de la vot.

Astfel, printre deputaţii ALDE care s-au abţinut la votul de eliminare a pensiilor speciale se numără purtătorul de cuvânt al formaţiunii, Varujan Vosganian, fostul minsitru al Energiei Anton Anton, Toma Petcu şi Andrei Gerea.

Şi liderul deputaţilor UDMR Korodi Attila s-a abţinut la votul de marţi, împreună cu alţi 12 deputaţi ai formaţiunii.

Singurul deputat de la Pro România care a votat cu „abţinere” este Mihai Niţă, în timp ce singura de la minorităţi care s-a abţinut a fost Popescu Mariana.

Pensiile speciale pentru mai multe categorii urmează să fie eliminate, după ce Camera Deputaţilor a adoptat, marţi, decizional, un proiect de lege în acest sens. Printre categorii se numără parlamentari, magistraţi şi funcţionari publici cu statut special, excepţie făcând militarii şi poliţiştii.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here