Kim Jong-un a dat ordin ca un oficial nord-coreean, suspect de coronavirus, să fie executat prin împușcare

0
108

Kim Jong-un a executat un oficial nord-coreean, care călătorise în China și era suspect de coronavirus. În Coreea de Nord a fost instaurată legea marțială pentru prevenirea răspândirii coronavirusului.

Kim Jong-un a ordonat execuția unui oficial nord-coreean, care nu a respectat carantina, scrie Mediafax. Liderul de la Phenian a dat un decret prin care țara funcționează în baza legii marțiale și cei care nu respectă regulile sunt pedepsiți chiar și cu moartea.

Oficialul nord-coreean a fost executat după ce a folosit o baie publică, a ieșit din carantină fără aprobare și asta l-a scos din minți pe dictatorul Kim. Bărbatul călătorise recent în China și fusese plasat în carantină, fiind suspect de coronavirus.

Liderul suprem a decretat că orice oficial care ascunde faptul că a călătorit în China va ajunge la o fermă rurală, în izolare. Mai mult, Coreea de Nord a închis granița cu China și a limitat la minimum călătoriile.

Kim Jong-un a stabilit ca perioada de carantină în Coreea de Nord să fie de 30 de zile, nu 14 zile. Presa internațională scrie că oficialul ar fi fost executat prin împușcare.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here