HOROSCOP. Mercur retrograd în Pești pentru fiecare zodie în parte. Berbecii își explorează sufletul, Gemenii privesc în urmă

0
530

HOROSCOP. Ce inseamna pentru fiecare zodie Mercur retrograd in Pesti 2020?

HOROSCOP BERBEC

HOROSCOP Acest Mercur retrograd te va introduce intr-o perioada introspectiva de explorare a sufletului tau, fie ca simti asta fie ca nu. Este timpul sa sapi ceva mai adanc si sa intelegi profunzimile subconstientului tau, ce se afla acolo, de la ce varsta este stocat si cum iti conduce viata. Viata este mai profunda decat vrei tu sa o prezinti ca este iar Mercur retrograd iti va reaminti asta. Imbratiseaza intensitatea aceasta si vei iesi din el mult mai intelept.

HOROSCOP PEȘTI

HOROSCOP In aceasta perioada, iti vei reevalua relatiile care alcatuiesc cercul tau intern. Este timpul sa privesti mai atent si profund spre acesti oameni sau spre lipsa lor. De ce ai decis sa te inconjori de ei ? Revizuieste aceste decizii acolo unde este cazul. Ai putea intretine unele obiceiuri vechi care sa iti perturbe abilitatea de a-ti vedea lumea cu claritate. Fii deschis spre inchiderea unor relatii care nu iti mai servesc.

HOROSCOP GEMENI

Mercur este planeta ta coordonatoare si te invita in perioada sa retrograda sa reflecti la recentele tale succese. Iti va fi de folos sa muncesti la a integra aceste lectyii inainte de a merge mai departe spre scopuri proaspete. Priveste in urma la tot ce ai facut si la tot ce doresti sa realizezi. Este usor sa cazi in capcana confuziei in aceasta luna, deci asigura-te ca iti coordonezi corabia cu atentie.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here