Horoscop de weekend 22-23 februarie / Zile care refac și hrănesc inima / Muza inspirației este aproape

0
28

Horoscop de weekend 22-23 februarie.  Luna Nouă de februarie aduce una din cele mai pozitive energii ale evenimentelor Lunii din 2020, spun astrologii.

Horoscop de weekend 22-23 februarie Luna Noua din 23 februarie este primul eveniment major al Lunii, în timp ce Soarele se află în Pești.

Horoscop de weekend 22-23 februarie Ambii se întâlnesc în aceeași zodie emoțională de apă, ultima destinație a Soarelui din anul astrologic început pe 20 martie 2019, o dată cu Soarele în Berbec.

Horoscop de weekend 22-23 februarie Energia Peștilor este speciala, spirituală, orientată pe visare, pe simțire, sentimente și creativitate, deci ne putem aștepta în aceste zile să ne simțim extra-intuitivi, romantici și inspirați artistic.

Horoscop de weekend 22-23 februarie Grație și altor aspecte planetare legate de Lună, sunt zile foarte bune pentru a profita de talentele și interesele noastre naturale, pentru a petrece timp cu prieteni de suflet, pentru a îmbrățișa spontaneitatea vieții și sincronicitatea Universului.

Horoscop de weekend 22-23 februarie Cu Soarele, Luna, Mercur și Neptun în Pesti, aceste zile ce înconjoară Luna Noua pot funcționa că prim pas spre realizarea unui vis important.

Horoscop de weekend 22-23 februarie Cum ne este cu Luna în Pesti? Luna în Pesti este stația finală a călătoriei Lunii prin cele 12 zodii. Aceste zile cu Luna în Pesti sunt mult mai sentimentale, nostalgice, visătoare și meditative, bune pentru orice arta și munca cu imaginația.

Horoscop de weekend 22-23 februarie Muza inspirației ne este foarte aproape cu Luna în Pesti. Ne este bine să ne odihnim mai mult, să dormim până târziu în zori, să visăm cu ochii deschiși și să ne scufundăm în tărâmul iluzoriu dar așa de plin de inspirație al imaginației.

Se spune că îngrijorarea este imaginația prost folosită. Să ne folosim sub Luna în Pesti, așadar, puterea mintii de a-și imagina tot ce vrea mai frumos pentru viitor, spun astrologii de la SfatulParintilor.ro.

Pestii sunt un semn mutabil, deci dispoziția ni se poate schimba de la un moment la altul. De aceea e înțelept să avem programul deschis și flexibil. Sunt zile care refac și hrănesc sufletul și inima. Simțim iubirea în mod acut chiar iar granițele dintre noi se dizolva când Luna trece prin Pesti. Detalii despre zodii aici

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here