Un VIERME s-a strecurat în mâncarea unui pacient al Spitalului Județean Satu Mare. Un „coleg” vierme și-a făcut apariția și într-un pateu dintr-un spital din Cluj

0
154

Imagini de-a dreptul revoltătoare la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare și la Spitalul de Boli Contagioase! Mâncarea de duminică a pacienților conținea viermi.

Viermii încep să fie o prezență constantă în spitalele românești. Dacă acum patru ani, un pacient de la Spitalul de Arși din Capitală a fost filmat cu răni pline de larve, mai nou, viermii se servesc în mâncare. S-ar fi întâmplat duminică la Cluj, la Spitalul de Copii, potrivit acuzațiilor deputatului USR Emanuel Ungureanu, dar și la Satu Mare, în alte două unități medicale, la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare și la Spitalul de Boli Contagioase.

Potrivit informațiilor PresaSM, duminică, la ora 12.00, s-a adus mâncare pacienților din ambele spitale, iar unul dintre felurile de mâncare a fost macaroane cu pulpe de pui! De un an și jumătate, pacienții Spitalului Județean Satu Mare au mâncarea pregătită la bucătăria proprie a unității medicale. Autoritățile spun că investiția a fost una cu benefică în primul rând pentru pacienți, asta pentru că primesc mâncarea caldă și proaspătă. Și cu viermi, desigur!

”Doar o singură persoană ar fi remarcat un vierme, un singur vierme. Mâncarea este pregătită în bucătăria noastră de doi ani de zile. Am avut doar semnale bune. Un singur exemplar. Și trăia. Nu îmi explic de ce este unul singur și de ce este viu. Am mari îndoieli. Și DSP desfășoară o anchetă. Eu cred că ziua de mâine va aduce un răspuns. Nu vreau să acuz pe nimeni. Nu înțeleg de ce era viu, când alimentele sunt prelucrate termic. Caserola a fost aruncată la gunoi”, a declarat managerul Spitalului Județean, Adrian Marc, la Digi24.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here