Un nou caz de CORONAVIRUS confirmat în România. O colegă de clasă a tânărului de 16 ani din Timișoara a fost testată pozitiv

0
146

CORONAVIRUS. O colegă de clasă a tânărului de 16 ani din Timișoara a fost confirmată pozitiv cu coronavirusul Covid-19 și va fi transferată la spitalul Victor Babeș din Timișoara.

„În urma testelor realizate la Timișoara, în cursul zilei de 5 martie 2020, asupra persoanelor cu care a intrat în contact tânărul de 16 ani, infectat cu noul coronavirus, a fost depistat un nou caz pozitiv. Persoana confirmată pozitiv cu noul coronavirus este o tânără, colegă de clasă a băiatului de 16 ani, care s-a aflat în proximitatea acestuia. Tânăra este transferată la spitalul Victor Babeș din Timișoara”, informează Grupul de Comunicare Strategică, într-un comunicat de presă.

Potrivit documentului, în cazul altor 25 de persoane asupra cărora s-au făcut teste, contacți ai tânărului de 16 ani, rezultatele sunt negative. Totuși, acestea vor rămâne în continuare în izolare la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile. „În cursul dimineții de vineri va fi extinsă ancheta epidemiologică asupra persoanelor cu care a intrat în contact tânăra de 16 ani, fiind luate măsurile de izolare și de prelevare de probe”, conclude comunicatul.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here