ZONA ROȘIE se extinde. Nelu Tătaru: românii care revin în țară din nordul Franței și Madrid, în carantină de miercuri. Zboruri ANULATE

0
285

Vești proaste pentru românii care vor să vină în țară din nordul Franței sau din Madrid: aceștia vor intra automat în carantină, începând de miercuri dimineața.

Nelu Tătaru, secretarul de stat în Ministerul Sănătății, a anunțat, marți seara, că nu doar Italia rămâne „zonă roșie” pentru autoritățile din România, ci măsuri drastice vor fi impuse și românilor care revin din Spania (zona Madrid) și nordul Franței.

Este posibil ca și zborurile aeriene dinspre și către Madrid și orașele din zona de nord a Franței să fie anulate, a precizat Tătaru la Digi24. În plus, românii care vin din alte teritorii ale Franței și Spaniei vor intra automat în autoizolare la domiciliu.

ULTIMA ORĂ. Celulă de CRIZĂ la MAI pentru haosul de la Vama Nădlac

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a convocat o ședință de urgență la MAI, pentru gestionarea situației tensionate de la Vama Nădlac.

Sunt mii de persoane blocate, marți noaptea, la Vama Nădlac. Sute de mașini așteaptă să intre în România prin Vama Nădlac II. Mulți dintre cei care au ajuns în țară refuză să intre în carantină.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here