EXCLUSIV GÂNDUL LIVE. Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6: „În 99% din situații, primarii s-au implicat în problema stocurilor” / „Avem plan de continuitate, dacă intru în carantină”

0
127

Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6, a vorbit la GÂNDUL LIVE despre necesitatea stocurilor în criza coronavirusului și nevoie planului de continuitate, mai ales în privința persoanelor din funcții publice, în cazul în care acestea intră în carantină.

„În 99% din situații, primarii au fost implicați în problema stocurilor. Inclusiv la nivel de direcție socială. Avem alimente în stoc, în special pentru persoanele vârstnice, ei sunt cei mai vulnerabili.

Putem asigura alimentele de bază prin mijloace de protecție socială. Am făcut cumpărături în limita bunului simț. Carantina ar fi ultimul lucru la care vreau să mă gândesc, eu, ca primar de sector, în carantină. Am făcut însă plan de continuitate la nivel de sector.

Despre dezinfectant: Se folosește dezinfectant pe bază de clor, spirtul nu conține biocid. E bun la altceva.

Inclusiv recomandările de la nivelul Sectorului 6, copiii care vor să părăsească apartamentul, deși nu e recomandat, trebuie să meargă la locurile de joacă dezinfectate de noi”, a declarat Gabriel Mutu la GÂNDUL LIVE.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here