VIDEO. Distracție în mijlocul străzii, cu dans pe manele și bere la gheaţă: „Care coronavirus?”

0
346

În plină epidemie de coronavirus, mai mulți tineri au ignorat  îndemnul autorităților de sta în casă și au ieșit să se distreze  în mijlocul străzii, cu manele, dans și băutură, în cartierul Obreja din Târgu Jiu.

IPJ Gorj a reacționat după ce publicația Gorj Express a făcut public faptul că, un grup de rromi dintr-un cartier sfidează starea de urgență, petrecând zgomotos în aer liber.

,,În seara de 21 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au constatat faptul că, in cartierul Obreja, un grup de persoane consumau băuturi alcoolice și ascultau muzică, provenind de la o stație de amplificare amplasată pe domeniul public, fapte prin care au provocat indignarea locuitorilor din zona, fără să dea dovadă de comportament moral, civic și responsabil, având în vedere starea de urgență generată de pandemia cu Coronavirus. Zece persoane au fost sancționate cu amenzi în valoare totală de 17.500 lei, conform Legii 61/1991 privind ordinea și liniștea publică”, a anunțat Biroul de presă al IPJ Gorj.

Sursă foto: Captură video Gorj Express

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here