ORDONANȚA MILITARĂ NR.4. Marcel Vela: Prețurile la energie, salubritate, carburanți se plafonează

0
177

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunţat, duminică seara, că preţurile la energie electrică şi termică, gaze, apă, salubritate şi carburanţi nu mai pot fi majorate pe perioada stării de urgenţă, începând cu data publicării în Monitorul Oficial a Ordonanţei Militare numărul 4.

„Am decis că odată cu publicarea prezentei Ordonanţei Militare în Monitorul Oficial, în perioada stării de urgenţă preţurile la energie electrică şi termică, gaze naturale, alimentarea cu apă, salubritate şi carburanţi nu mai pot fi majorate peste nivelul practicat la data de astăzi, la data emiterii prezentei ordonanţe militare. Aceste preţuri pot doar să scadă în funcţie de cerere şi ofertă, în niciun caz nu vor mai putea fi majorate”, a subliniat ministrul Vela, în declaraţia de presă de la sediul MAI.

În aceeași conferință de presă, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunţat că Ordonanţa Militară nr.4 prevede că aceia care încalcă regulile izolării vor intra în carantină cu condiţia în care vor suporta obligatoriu toate cheltuielile.

 

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here